Ο Μπιλλής έφτασε πρώτος για την προετοιμασία του Κολοσσού στη Ρόδο

Ο Σωτήρης Μπιλλής

i

©InTime

Ο Μπιλλής έφτασε πρώτος για την προετοιμασία του Κολοσσού στη Ρόδο

Γιάννης Πάλλας 20:17 - 10.08.2024 / Ανανεώθηκε: 20:17 - 10.08.2024

Ο Σωτήρης Μπιλλής βρίσκεται ήδη στη Ρόδο για να ξεκινήσει προπονήσεις με τον Κολοσσό

Η άφιξη του Σωτήρη Μπιλλή ήταν η πρώτη στη Ρόδο για τον Κολοσσό ενόψει της έναρξης της προετοιμασίας.

Ο έμπειρος γκαρντ/φόργουορντ και αρχηγός των «θαλασσί»» ήταν ο τελευταίος που ανανέωσε τη συνεργασία του με την ομάδα και ο πρώτος που πάτησε στο «σμαραγδένιο νησί» για την προετοιμασία της νέας χρονιάς.

Ο Γιώργος Σιγάλας που έχει ολοκληρώσει όπως όλα δείχνουν το ρόστερ για τη νέα σεζόν διευθετεί τις τελευταίες λεπτομέρειες προκειμένου να είναι όλα έτοιμα για την έναρξη της προετοιμασίας.

Το πιθανότερο είναι να καθυστερήσουν λίγο να μπουν στο γήπεδο οι παίκτες του Κολοσσού, λόγω της αυξημένης τουριστικής κίνησης που παρατηρείται αυτή την περίοδο.

Ως είθισται τα τελευταία χρόνια οι «θαλασσί» ξεκινούν με πολύ μικρή καθυστέρηση την έναρξη της προετοιμασίας, αφού υπάρχει έλλειψη σε καταλύματα προκειμένου να φιλοξενηθούν οι αθλητές, λόγω της αυξημένης τουριστικής κίνησης ειδικά αυτή τη χρονική περίοδο.

Από κει και πέρα, η χρονιά είναι δύσκολη και συνάμα απαιτητική, καθώς για πρώτη φορά ο Κολοσσός θα συμμετάσχει σε ευρωπαϊκή διοργάνωση και για ένα εύλοογ διάστημα θα καλείται να δώσει δυο παιχνίδια μέσα στην εβδομάδα.

«Συμφώνησε ο Ερυθρός Αστέρας με Ολυμπιακό για Πετρούσεφ» - Κατηγορηματική η απάντηση των «ερυθρολεύκων»
EUROLEAGUE

19:44 - 10.08.2024

«Συμφώνησε ο Ερυθρός Αστέρας με Ολυμπιακό για Πετρούσεφ» - Κατηγορηματική η απάντηση των «ερυθρολεύκων»

Ο Φιλίπ Πετρούσεφ, όπως αναφέρουν ΜΜΕ από τη Σερβία, θα μετακομίσει στον Ερυθρό Αστέρα τη νέα σεζόν, κάτι που όμως η πλευρά του Ολυμπιακού διαψεύδει κατηγορηματικά.

Επειδή, ο προπονητής της ομάδας Γιώργος Σιγάλας ξέρει καλά πως δεν είναι εύκολο κάτι τέτοιο θέλει οι παίκτες του να είναι κατάλληλα προετοιμασμένοι, ώστε να ανταποκριθούν στις αυξημένες υποχρεώσεις τους.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!