Οκόρο: «Ανυπομονώ να ξεκινήσει η σεζόν με τον Κολοσσό»!

Οκόρο: «Ανυπομονώ να ξεκινήσει η σεζόν με τον Κολοσσό»!

Γιάννης Πάλλας 19:03 - 13.07.2024 / Ανανεώθηκε: 19:18 - 13.07.2024

Ο Φράνσις Οκόρο ανυπομονεί να αγωνιστεί με τον Κολοσσό στο ελληνικό πρωτάθλημα

Ενθουσιασμένος με τη συμφωνία του με τον Κολοσσό είναι ο Φράνσις Οκόρο (25χρ., 2.06), που θα ενισχύσει την γραμμή των ψηλών της ομάδας της Ρόδου.

Ο σέντερ από τη Νιγηρία είναι η επιλογή του Γιώργου Σιγάλα για την ενίσχυση της ρακέτας των «θαλασσί» για τη νέα σεζόν.

Πέρσι, ο Φράνσις Οκόρο ξεκίνησε στη δεύτερη κατηγορία της Γαλλίας με τη Ρουέν, αλλά έπειτα από λίγο χρονικό διάστημα υπέγραψε στη Νέβεζις της Λιθουανίας. Σε 20 ματς πρωταθλήματος είχε κατά μέσο όρο 8,8 πόντους και 8,1 ριμπάουντ.

«Είμαι πολύ χαρούμενος και ενθουσιασμένος που συμφώνησα με τον Κολοσσό. Θέλω πολύ να συνεργαστώ με τους νέους μου συμπαίκτες και να μάθω από τους προπονητές μου. Αυτή, θα είναι η δεύτερη χρονιά μου ως επαγγελματίας και πραγματικά ανυπομονώ να ξεκινήσει η σεζόν και να παίξω για την ομάδα και τον κόσμο της» υποστήριξε στις πρώτες του δηλώσεις ο σέντερ της ομάδας της Ρόδου.

Όσον αφορά το θέμα του γηπέδου προχωρούν οι εργασίες με σκοπό να είναι έτοιμο το κλειστό για τις ευρωπαϊκές υποχρεώσεις του Κολοσσού.

Οι Ροδίτες που θα παίξουν για πρώτη φορά στο Basketball Champions League περιμένουν με ανυπομονησία την παρθενική εμφάνιση. Βάσει προγράμματος το ιστορικό ευρωπαϊκό ταξίδι της ομάδας θα έχει αφετηρία στη Γαλλία απέναντι στην Σεν-Κεντάν, την 1η Οκτωβρίου του 2024.

Ο Σαμοντούροφ και οι άλλοι: Αυτοί είναι οι παίκτες που αξίζει να δεις στο Πανευρωπαϊκό Νέων (vid)
ΜΠΑΣΚΕΤ

17:14 - 13.07.2024

Ο Σαμοντούροφ και οι άλλοι: Αυτοί είναι οι παίκτες που αξίζει να δεις στο Πανευρωπαϊκό Νέων (vid)

Το EuroBasket U20 σηκώνει αυλαία κι εκτός από την Εθνική ομάδα και τα «αστέρια» που συμμετέχουν, υπάρχουν διάφορα... διαμαντάκια που ξεχωρίζουν και στους υπόλοιπους συλλόγους που αξίζει να παρακολουθήσει κανείς.

Στη συνέχεια, οι «θαλασσί» θα ταξιδέψουν στα Κανάρια Νησιά, ώστε να αντιμετωπίσουν την Τενερίφη στις 16 Οκτωβρίου, ενώ ο πρώτος γύρος θα ολοκληρωθεί με τον Κολοσσό ως γηπεδούχο, όπου θα υποδεχτεί την Καρσίγιακα στις 30 Οκτωβρίου.