Σιγάλας: «Να παίξουμε σωστά για να πάρουμε τη νίκη με τον Πανιώνιο»!
i

©InTime

Σιγάλας: «Να παίξουμε σωστά για να πάρουμε τη νίκη με τον Πανιώνιο»!

Γιάννης Πάλλας 20:19 - 04.10.2024 / Ανανεώθηκε: 20:20 - 04.10.2024

Ο Κολοσσός θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας τον Πανιώνιο την Κυριακή (6/10, 18:00) στη Γλυφάδα

Να αφήσει οριστικά πίσω του την ήττα από την Σεν Κεντέν στη Γαλλία θέλει ο Κολοσσός που δοκιμάζεται στο ελληνικό πρωτάθλημα εκτός έδρας την Κυριακή (6/10, 18:00) με τον Πανιώνιο στη Γλυφάδα.

Οι «θαλασσί» που έδειξαν να κλονίζεται η αυτοπεποίθηση τους μετά την βαριά ήττα από τους Γάλλους θέλουν να επιστρέψουν στις καλές εμφανίσεις, στο ξεκίνημα της σεζόν στην Stoiximan GBL.

«Μετά την ευρωπαϊκή πρεμιέρα μας, έχουμε μπροστά μας και αυτή για τη Stoiximan GBL απέναντι στον Πανιώνιο. Έχουμε κάποια θέματα τραυματισμών και σύντομα θα έχουμε ξεκάθαρη εικόνα για το αν θα έχουμε στη διάθεσή μας τους συγκεκριμένους παίκτες. Σε όλα τα ματς θα πρέπει να μπαίνουμε για να πάρουμε τη νίκη» δήλωσε ο Γιώργος Σιγάλας για την συνάντηση της Κυριακής με τους «κυανέρυθρους» στη Γλυφάδα.

Και συμπλήρωσε: «Αυτό θέλουμε να καταλάβουν οι παίκτες και αυτό προσπαθούμε να τους δώσουμε να καταλάβουν. Δεν ψάχνουμε δικαιολογίες. Το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να παίξουμε σωστά για να πάρουμε τη νίκη».

Ο Γιώργος Σιγάλας ξέρει ότι η αποστολή της ομάδας του δεν είναι εύκολη και γι’ αυτό συστήνει στους παίκτες του να είναι έτοιμοι, δεδομένου ότι ο Πανιώνιος είναι ένας ανταγωνιστικός αντίπαλος που μπορεί να αγωνίζεται «κεκλεισμένων των θυρών» αλλά έχει εξίσου μεγάλη επιθυμία για τη νίκη.