Σιγάλας: «Να αναλάβουμε τις ευθύνες μας»!
i

©InTime

Σιγάλας: «Να αναλάβουμε τις ευθύνες μας»!

Γιάννης Πάλλας 21:22 - 12.10.2024 / Ανανεώθηκε: 21:27 - 12.10.2024

Ο προπονητής του Κολοσσού Γιώργος Σιγάλας επισήμανε την ανάγκη να μειώσει η ομάδα του τα λάθη μετά την ήττα από το Μαρούσι για την 2η αγωνιστική της Stoiximan GBL

Τα δυο πρόσωπα του Κολοσσού σε πρώτο και δεύτερο ημίχρονο αποτέλεσαν αντικείμενο σχολιασμού από τον προπονητή της ομάδας Γιώργο Σιγάλα, μετά την λήξη της αναμέτρησης με το Μαρούσι στο κλειστό του Αγίου Θωμά.

Ο «Ράμπο» επισήμανε την ανάγκη για ένα ένα step-up της ομάδας της Ρόδου, ενώ αναφέρθηκε και στη σημασία του να αναλάβουν όλοι τις ευθύνες τους.

«Ακολουθήσαμε τους κανόνες μας στην άμυνα και το σκορ δείχνει ότι στο ημίχρονο ήμασταν πετυχημένοι, βγάλαμε έξω τα ατού του Αμαρουσίου. Αυτό που χρειάζεται είναι να κάνουμε ένα step-up μέχρι να μπορέσουν κάποιοι τραυματίες που έχουν έρθει πίσω να βρουν τον ρυθμό τους» δήλωσε ο Γιώργος Σιγάλας μετά το τέλος του αγώνα στην κάμερα της ΕΡΤ.

Και πρόσθεσε: «Το κυριότερο θα είναι να μειώσουμε τα λάθη μας, να έχουμε πιο καθαρή εικόνα. Εννοείται ότι για μεγάλο διάστημα ακολουθήσαμε τους κανόνες μας, αλλά δε φτάνει. Πρέπει να αναλάβουμε τις ευθύνες μας. Μας λείπει ένας από τους ηγέτες μας, αλλά αυτό δε σημαίνει τίποτα. Προχωράμε και θα το διορθώσουμε».