Ο Κολοσσός επισημοποίησε τη συμφωνία με τον Σιγάλα!

Ο Κολοσσός επισημοποίησε τη συμφωνία με τον Σιγάλα!

Γιάννης Πάλλας 18:11 - 17.06.2024 / Ανανεώθηκε: 18:11 - 17.06.2024

Το «τιμόνι» του Κολοσσού δόθηκε και επίσημα στον Γιώργο Σιγάλα

Στην άκρη του πάγκου του Κολοσσού και επίσημα θα κάθεται πλέον ο Γιώργος Σιγάλας. Ο έμπειρος προπονητής θα ηγηθεί της ομάδας της Ρόδου τη νέα σεζόν στην Stoiximan Basket League έχοντας στο πλευρό του τον Θωμά Νίκου.

Ταυτόχρονα το επόμενο διάστημα θια ασχοληθεί με την περαιτέρω στελέχωση του επιτελείου του, καθώς οι «θαλασσί» προχωρούν σε ριζικές αλλαγές στον Σύλλογο.

Η ανακοίνωση της Ροδίτικης ΚΑΕ αναφέρει:

«Η ΚΑΕ Κολοσσός H Hotels Collection ανακοινώνει τη συμφωνία της με τον προπονητή Γιώργο Σιγάλα, ο οποίος θα αναλάβει την ηγεσία της ομάδας μας για τα επόμενα τρία χρόνια.

Ο Γιώργος Σιγάλας επιστρέφει στην ομάδα μας μετά τη διετία 2020-22, όπου είχε εργαστεί ως άμεσος συνεργάτης του Ηλία Καντζούρη. Από ‘κει και πέρα, μετακόμισε στη Θεσσαλονίκη και τον Άρη, ως βοηθός του Γιάννη Καστρίτη.

Ως πρώτος προπονητής ανέλαβε τον πάγκο της Εθνικής Νέων το 2008, ενώ ακόμη είχε εργαστεί στον Ερμή Λαγκαδά (2008/09) και το Αιγάλεω (2014).

Είμαστε βέβαιοι ότι η εμπειρία και οι γνώσεις του Γιώργου Σιγάλα θα συμβάλλουν καθοριστικά στην ανάπτυξη και την επιτυχία της ομάδας μας τα επόμενα χρόνια.

Ευχόμαστε μαζί με τον Γιώργο, να πετύχουμε τους στόχους μας και να οδηγήσουμε τον Κολοσσό σε νέες επιτυχίες».