Πέρασαν από ιατρικές εξετάσεις οι παίκτες του Κολοσσού

Πέρασαν από ιατρικές εξετάσεις οι παίκτες του Κολοσσού

Γιάννης Πάλλας 23:18 - 21.08.2024 / Ανανεώθηκε: 23:18 - 21.08.2024

Από αιματολογικές και καρδιολογικές εξετάσεις πέρασαν οι παίκτες του Κολοσσού

Σε πλήρη ιατρικό έλεγχο υποβλήθηκαν οι παίκτες του Κολοσσού λίγο πριν επιστρέψουν στο παρκέ για την προετοιμασία της νέας σεζόν, όπου οι απαιτήσεις είναι αυξημένες, καθώς οι Ροδίτες εκτός από τις εγχώριες υποχρεώσεις τους καλούνται για πρώτη φορά να αγωνιστούν και στο Basketball Champions League.

Οι παίκτες του Γιώργου Σιγάλα πέρασαν την Τετάρτη (21/8) από τις απαραίτητες αιματολογικές και καρδιολογικές εξετάσεις.

Η ενημέρωση της ΚΑΕ Κολοσσός αναφέρει: «Η ομάδα μας συνεχίζει να επενδύει στην υγεία και την καλή φυσική κατάσταση των αθλητών, διασφαλίζοντας ότι πληρούν όλες τις απαραίτητες προϋποθέσεις για την ασφάλειά τους.

Τις καρδιολογικές εξετάσεις ανέλαβε ο καρδιολόγος κ. Βασίλειος Πρωτοπαππάς και τις αιματολογικές εξετάσεις η μικροβιολόγος κα Ειρήνη Καβάδα και οι δύο εκ των οποίων είναι μακροχρόνια μέλη του ιατρικού μας επιτελείου.

Στην κορυφή οι δύο ελληνικές ομάδες: Αυτές είναι οι αποδόσεις για την κατάκτηση της Euroleague της επόμενης σεζόν
EUROLEAGUE

21:47 - 21.08.2024

Στην κορυφή οι δύο ελληνικές ομάδες: Αυτές είναι οι αποδόσεις για την κατάκτηση της Euroleague της επόμενης σεζόν

Ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός αποτελούν δύο από τις κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης, με τις στοιχηματικές εταιρίες να έχουν τις ελληνικές ομάδες ως το πρώτο και το δεύτερο φαβορί για την κατάκτηση της Ευρωλίγκα!

Η εμπειρία και η αφοσίωσή τους αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι της επιτυχίας της ομάδας μας και τους ευχαριστούμε θερμά για την πολύτιμη συμβολή τους στη διασφάλιση της υγείας των αθλητών μας».

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!