Στον Κολοσσό θέλουν τον κόσμο δίπλα τους στα εκτός έδρας ματς στο BCL!

Στον Κολοσσό θέλουν τον κόσμο δίπλα τους στα εκτός έδρας ματς στο BCL!

Γιάννης Πάλλας 17:15 - 08.08.2024 / Ανανεώθηκε: 17:17 - 08.08.2024

Σκέψεις για την διοργάνωση εκδρομών στα εκτός έδρας παιχνίδια του Κολοσσού στο Basketball Champions League εξετάζει η διοίκηση της ομάδας της Ρόδου

Να έχει τους φίλους του στο πλευρό του θέλει ο Κολοσσός στα εκτός έδρας παιχνίδια του Basketball Champions League και ήδη εξετάζει την προοπτική των οργανωμένων εκδρομών.

Οι «θαλασσί» θα ταξιδέψουν σε Σμύρνη, Τενερίφη και Σεν Κεντέν για τις ευρωπαϊκές τους υποχρεώσεις. Γι’ αυτό και η διοίκηση της ομάδας της Ρόδου μελετά πλέον όλα τα νεδεχόμενα για την οργάνωση των ταξιδίων.

Μάλιστα, είναι πολύ πιθανό να πραγματοποιηθούν τα τρία ταξίδια με πτήσεις τσάρτερ από τη Ρόδο, προκειμένου να μην ταλαιπωρηθεί η ομάδα. Παράλληλα, γίνεται ανάλυση των δεδομένων, ώστε να εξεταστεί ο καλύτερος δυνατός τρόπος μετάβασης των φίλων της ομάδας στους εκτός έδρας αγώνες.

Κάτι που θα διευκολυνθεί εφόσον οι πτήσεις είναι τσάρτερ. Άλλωστε, η διοίκηση σκέφτεται πολύ σοβαρά να πάρει μαζί με την ομάδα τον κόσμο στα πρώτα ευρωπαϊκά παιχνίδια της ιστορίας της, για να στηρίξουν την προσπάθεια και να ζήσουν το ταξίδι.

Το πρώτο παιχνίδι για τον Κολοσσό στο Basketball Champions League θα διεξαχθεί την Τρίτη 1 Οκτωβρίου στο Σεν Κεντέν, ενώ την Τετάρτη 16 Οκτωβρίου οι «θαλασσί» θα κάνουν το πιο μακρινό τους ταξίδι στην Τενερίφη.

Τέλος, την Τρίτη 12 Νοεμβρίου, η ομάδα του Γιώργου Σιγάλα θα παίξει στη Σμύρνη με αντίπαλο την Καρσίγιακα. Αυτά είναι και τα τρία εκτός έδρας παιχνίδια για τον Κολοσσό στη φάση των ομίλων, όπου η διοίκηση εξετάζει πολύ σοβαρά την προοπτική διοργάνωσης εκδρομής, προκειμένου να στηριχθεί η ομάδα στις ευρωπαϊκές της υποχρεώσεις.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!