Στη Ρόδο το Περιστέρι για το Game 2 με τον Κολοσσό και για την πρόκριση

Στη Ρόδο το Περιστέρι για το Game 2 με τον Κολοσσό και για την πρόκριση

Sportal newsroom 09:37 - 19.05.2024 / Ανανεώθηκε: 07:41 - 29.05.2024

Ο Κολοσσός φιλοξενεί το Περιστέρι (19/5, 17:15, ΕΡΤ), που ψάχνει την δεύτερη νίκη στη σειρά και ταυτόχρονα την πρόκριση που οδηγεί στον ημιτελικό της Stoiximan Basket League και σε μία κόντρα με τον Ολυμπιακό.

Μετά την εντός έδρας νίκη του, το Περιστέρι βρίσκεται στη Ρόδο, εκεί όπου το απόγευμα της Κυριακής (19/5, 17:15, ΕΡΤ3) θα αντιμετωπίσει τον Κολοσσό με σκοπό να... ζευγαρώσει τις επιτυχίες του και να προκριθεί στον επόμενο γύρο της Stoiximan Basket League.

Αν δεν τα καταφέρει τότε θα επιστρέψει για ένα τρίτο ματς στην Δυτική πλευρά της Αττικής, ενώ την ίδια ώρα ο Ολυμπιακός με τον οποίο θα διασταυρωθεί όποιος πάρει την πρόκριση, περιμένει στα ημιτελικά, αλλά στην πραγματικότητα σκέφτεται ήδη την μεγάλη του πρόκληση: Το Final Four της Euroleague.

Το Περιστέρι πάντως, έχει παίξει ήδη το... δικό του Final Four (του Basketball Champions League) και θέλει όσο τίποτα άλλο να δοκιμαστεί ξανά στο υψηλό επίπεδο. Γι' αυτό και επιθυμεί να ξεμπερδέψει με τον Κολοσσό και να μετρήσει και πάλι το μέγεθος και τις δυνάμεις του κόντρα στους «ερυθρόλευκους».