Αλλαγή ημέρας για το πρώτο ιστορικό ευρωπαϊκό παιχνίδι του Κολοσσού Ρόδου - Τι γίνεται με τα φιλικά

Κολοσσός Ρόδου

i

© InTime

Αλλαγή ημέρας για το πρώτο ιστορικό ευρωπαϊκό παιχνίδι του Κολοσσού Ρόδου - Τι γίνεται με τα φιλικά

Sportal newsroom 18:12 - 12.09.2024

Ο Κολοσσός Ρόδου ανακοίνωσε την αλλαγή ημέρας στον αγώνα με την Τενερίφη, αλλά και τι θα γίνει με τα φιλικά προετοιμασίας.

Εξαιρετική σεζόν πραγματοποίησε ο Κολοσσός Ρόδου στην Stoiximan Basket League και κατάφερε να πάρει ένα εισιτήριο για το BCL της νέας χρονιάς. Η νησιώτικη ΚΑΕ, ανακοίνωσε ότι η μέρα διεξαγωγής του πρώτου εντός έδρας ευρωπαϊκού αγώνα στην ιστορία της ομάδας άλλαξε και θα γίνει στις 16 Οκτώβριου.

Η ανακοίνωση του Κολοσσού Ρόδου: «Σας ενημερώνουμε ότι ο πρώτος στην Ιστορία της Ομάδας μας εντός έδρας αγώνας σε ευρωπαϊκή διοργάνωση μεταφέρθηκε την Τετάρτη 16 Οκτωβρίου στις 18:30. Η αναμέτρηση με την Τενερίφη σηματοδοτεί τον πρώτο μας Ευρωπαϊκό αγώνα στην έδρα μας για τη φετινή σεζόν, και η παρουσία σας είναι πιο σημαντική από ποτέ! ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΓΙΝΕΤΕ ΜΕΡΟΣ ΜΙΑΣ ΙΣΤΟΡΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ!

Σημείωση: Ο εκτός έδρας αγώνας με την Τενερίφη θα διεξαχθεί την Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου».

Οι άνθρωποι του Κολοσσού μάλιστα ενημέρωσαν και για τα επόμενα φιλικά της ομάδας, με τις αναμετρήσεις στα Τρίκαλα (για την Αθήνα είχε γίνει γνωστό) να αναβάλλονται, καθώς υπάρχουν πολλά προβλήματα τραυματισμών.

Η ενημέρωση του Κολοσσού: «Η ΚΑΕ Κολοσσός H Hotels Collection ενημερώνει ότι δεν θα πραγματοποιηθούν οι φιλικές αναμετρήσεις στα Τρίκαλα και αντίστοιχα στην Αθήνα απέναντι σε Μαρούσι (19/9) και Λαύριο (20/9) εξαιτίας των αρκετών προβλημάτων τραυματισμών που αντιμετωπίζει η ομάδα μας.

Συνεπώς, η ομάδας μας θα συνεχίσει την προετοιμασία της στη Ρόδο με στόχο την αποθεραπεία των τραυματιών, με το τελευταίο φιλικό να είναι προγραμματισμένο για τις 25 Σεπτεμβρίου απέναντι στον Προμηθέα, το οποίο θα διεξαχθεί στην Πάτρα».