Αυτοί είναι οι συνεργάτες του Σιγάλα στον πάγκο του Κολοσσού Ρόδου

Αυτοί είναι οι συνεργάτες του Σιγάλα στον πάγκο του Κολοσσού Ρόδου

Sportal newsroom 14:48 - 02.09.2024 / Ανανεώθηκε: 14:50 - 02.09.2024

Ο Κολοσσός Ρόδου ετοιμάζεται για μια σεζόν γεμάτη προκλήσεις και η ομάδα από το σμαραγδένιο νησί ανακοίνωσε τα μέλη του προπονητικού και τεχνικού προσωπικού της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Μια ιστορική σεζόν βρίσκεται προ των πυλών για τον Κολοσσό Ρόδου, ο οποίος για πρώτη φορά θα λάβει μέρος σε ευρωπαϊκή διοργάνωση. Ο Γιώργος Σιγάλας και οι παίκτες του δουλεύουν εντατικά, την ώρα που στο «σμαραγδένιο νησί» υπάρχει πυρετός εργασιών σε όλα τα επίπεδα.

Στο πλαίσιο αυτό οι «θαλασσί» ανακοίνωσαν τα πρόσωπα που θα πλαισιώσουν τον Γιώργο Σιγάλα στον πάγκο της ομάδας, αλλά και το τεχνικό προσωπικό της ερχόμενης αγωνιστικής περιόδου.

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ Κολοσσός Ρόδου αναφέρει:

Η ΚΑΕ Κολοσσός H Hotels Collection ανακοινώνει το προπονητικό και τεχνικό επιτελείο για τη σεζόν 2024-2025.

To επιτελείο μας απαρτίζεται από νέα πρόσωπα και άτομα με όρεξη για δουλειά, οι οποίοι θα συμβάλλουν καθοριστικά στην επίτευξη των στόχων της ομάδας μας.

Προπονητής: Γιώργος Σιγάλας

Βοηθοί Προπονητή: Θωμάς Νίκου - Ανδρέας Γαβαλάς

Γυμναστής: Γιάννης Αγγελάκος

Φυσικοπεραπεύτρια: Ζωή Γιορδαμνή

Υπεύθυνος Υλικού: Γιώργος Λιόρδος

Ευρωλίγκα 2024-25: Στα φαβορί για τον τίτλο και φέτος Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός!
EUROLEAGUE

12:03 - 02.09.2024

Ευρωλίγκα 2024-25: Στα φαβορί για τον τίτλο και φέτος Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός!

Η περσινή Euroleague συνδυάστηκε με την… μετονομασία του Παναθηναϊκού. Κάνοντας μια πραγματικά μυθική σεζόν, ο «εξάστερος» αφενός επέστρεψε σε Final-4 μετά από πολύ καιρό, αφετέρου επανήλθε στον ευρωπαϊκό θρόνο μετά από 13 χρόνια νικώντας στον τελικό του Βερολίνου την πανίσχυρη Ρεάλ Μαδρίτης.

Team Manager: Γιάννης Σκορδάλης

Sports Director - General Manager: Γιώργος Γκοτζογιάννης

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!