Τότε κυκλοφορούν τα εισιτήρια διαρκείας του Κολοσσού Ρόδου

Κολοσσός Ρόδου

i

In-Time

Τότε κυκλοφορούν τα εισιτήρια διαρκείας του Κολοσσού Ρόδου

Sportal newsroom 12:19 - 09.09.2024

Ο Κολοσσός Ρόδου προετοιμάζει τον κόσμο της ομάδας ενόψει της νέας σεζόν, καθώς βγάζει σε κυκλοφορία τα εισιτήρια διαρκείας.

Αντίστροφη μέτρηση στον Κολοσσό Ρόδου ενόψει μίας πολύ απαιτητικής και ιστορικής χρονιάς. Οι νησιώτες με εξαιρετική πορεία στην Basket League την περασμένη σεζόν, εξασφάλισαν τη θέση τους στο Basketball Champions League, όπου θα συμμετάσχουν για πρώτη φορά.

Ο Κολοσός είχε γνωρίσει την ήττα στα πρώτα δύο του δυνατά φιλικά, στο τουρνουά «Στέλιος Συμεωνίδης» που έγινε στο «Nick Gallis Hall». Οι Ροδίτες έχασαν από Άρη και Προμηθέα, κάνοντας βέβαια καλή εμφάνιση, ειδικά κόντρα στους Θεσσαλονικείς. Η πρώτη φιλική νίκη ήρθε κόντρα στον Ερμή Σχηματαρίου, ενώ ακολούθησε την Κυριακή (08/09) το ματς με το Περιστέρι, όπου δεν κρατήθηκε σκορ.

Με τον Κολοσσό να μετράει αντίστροφα για την έναρξη της νέας σεζόν, όπου θέλει να φτάσει στις πρώτες θέσεις της Basket League, αλλά και σε μία καλή ευρωπαϊκή πορεία. Οι άνθρωποι της ομάδας έκαναν τη δική τους ανακοίνωση σχετικά με τα εισιτήρια διαρκείας, με τον κόσμο να μπορεί να αγοράσει ένα από τις 16 Σεπτεμβρίου και μετά. Για την ώρα δεν έχουν γίνει γνωστές οι τιμές, αλλά θα υπάρξει νέα ενημέρωση.

Η ανακοίνωση του Κολοσσού Ρόδου: «Aγαπητοί Φίλαθλοι! Εν εξέλιξει των εργασιών ανακατασκευής του γηπέδου μας, η ομάδα μας παραμένει προσηλωμένη στον στόχο της να αγωνιστεί αποκλειστικά στη Ρόδο για το Basketball Champions League, προσφέροντας στους φιλάθλους μας τη δυνατότητα να ζήσουν από κοντά μοναδικές μπασκετικές στιγμές. Κατανοώντας πλήρως τον ενθουσιασμό σας για την υποστήριξη της ομάδας μας, ειδικά σε αυτή τη σημαντική χρονιά-ορόσημο, όπου θα καταγραφεί η πρώτη ευρωπαϊκή μας συμμετοχή, σας ανακοινώνουμε πως η διάθεση των διαρκείας που αφορούν και τις 2 Διοργανώσεις, Stoiximan GBL & ΒCL, θα ξεκινήσει από την επόμενη εβδομάδα. Η στήριξή σας είναι ανεκτίμητη και σας ευχαριστούμε θερμά για την κατανόηση και την υπομονή σας σε αυτή τη διαδικασία. Σύντομα θα είμαστε σε θέση να ανακοινώσουμε την έναρξη διάθεσης των εισιτηρίων διαρκείας και ανυπομονούμε να σας καλωσορίσουμε στο ανανεωμένο μας γήπεδο».

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!