«Έδεσε» Καμαριανό έως το 2026 ο Κολοσσός Ρόδου με επικό βίντεο (vid)

«Έδεσε» Καμαριανό έως το 2026 ο Κολοσσός Ρόδου με επικό βίντεο (vid)

Sportal newsroom 16:20 - 24.06.2024 / Ανανεώθηκε: 16:52 - 24.06.2024

Ο Νίκος Καμαριανός παρακολουθούσε τις εξελίξεις στο στρατόπεδο του Κολοσσού Ρόδου από την Αθήνα και μέχρι το 2026 θα συνεχίσει να φορά την θαλασσί φανέλα, με τους Ροδίτες να ανακοινώνουν το deal με ένα ιδιαίτερο βίντεο.

Ο Γιώργος Σιγάλας έχει... σηκώσει μανίκια στον Κολοσσό Ρόδου, όσον αφορά το χτίσιμο της ομάδας για την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο. Οι Ροδίτες θα συμμετάσχουν στο BCL της νέας σεζόν, γεγονός που ανεβάζει τον πήχη για την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο, αλλά και για το ρόστερ που θα έχει στα χέρια του ο Έλληνας προπονητής.

Σε πρώτη φάση βρίσκεται ο κορμός από το υπάρχον υλικό. Οι Άντριου Γκάονυτλοκ, Ιωσήφ Κολοβέρος έχουν ήδη βάλει την υπογραφή τους σε νέα συμβόλαια, ενώ το ίδιο έκανε και ο Νίκος Καμαριανός, μέχρι το 2026.

Ο Κολοσσός θα δώσει τα εντός έδρας παιχνίδια του στο BCL στην Πάτρα!
FIBA CHAMPIONS LEAGUE

22:42 - 18.06.2024

Ο Κολοσσός θα δώσει τα εντός έδρας παιχνίδια του στο BCL στην Πάτρα!

Η ΚΑΕ Κολοσσός Ρόδου δήλωσε ως έδρα στο BCL της νέας σεζόν το «Δημήτρης Τόφαλος», με την ομάδα να εξηγεί τους λόγους αυτής της απόφασης και να ευχαριστεί τον Προμηθέα Πάτρας για την συνεργασία.

Το deal ανάμεσα σε Κολοσσό και Καμαριανό γνωστοποιήθηκε με έναν ξεχωριστό τρόπο. Κι αυτό γιατί ο έμπειρος άσος βρισκόταν στην Αθήνα και παρακολουθούσε τις εξελίξεις στην ομάδα, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «δεν γίνεται να λείπω».

Η Ροδίτικη ΚΑΕ έκανε πράξη αυτή την επιθυμία, με τον Καμαριανό να ανανεώνει το συμβόλαιο του και να δίνει ραντεβού με τους φίλους του Κολοσσού έως το 2026.

Δείτε το βίντεο που ετοίμασε ο Κολοσσός Ρόδου για την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Νίκο Καμαριανό: