Στη λίστα του Κολοσσού Ρόδου ο Κόνιαρης

Αντώνης Κόνιαρης

i

@Intime

Στη λίστα του Κολοσσού Ρόδου ο Κόνιαρης

Χρήστος Τσάλτας 09:27 - 26.06.2023 / Ανανεώθηκε: 15:19 - 14.08.2024

Ο Κολοσσός Ρόδου ξεκινάει να καταστρώνει τα πλάνα του για την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο και σύμφωνα με πληροφορίες του Sportal μια από τις περιπτώσεις που παρακολουθούν στο «σμαραγδένιο νησί» είναι αυτή του Αντώνη Κόνιαρη.

Η πρόσληψη του Κούρο Σεγκούρα στη θέση του head coach έχει δρομολογήσει εξελίξεις στον μεταγραφικό σχεδιασμό του Κολοσσού Ρόδου. Ο Ισπανός θα είναι ο πρώτος ξένος προπονητής στην ιστορία της ομάδας, κάτι που από μόνο του έχει ιδιαίτερη σημασία, αλλά και αξία.

Οι Ροδίτες θέλουν να παραμείνουν σε υψηλό επίπεδο και την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο, έχοντας βάλει σαν στόχο να παίξουν στην Ευρώπη. Το γεγονός πως δήλωσαν ως έδρα για τα ευρωπαϊκά παιχνίδια τους το κλειστό «Δ.Τόφαλος» της Πάτρας λέει πολλά για τις βλέψεις της ομάδας ενόψει της νέας σεζόν.

Την ίδια ώρα οι άνθρωποι του Κολοσσού έχουν ξεκινήσει ήδη τον σχεδιασμό της νέας σεζόν και μια από τις περιπτώσεις που βρίσκονται στη λίστα τους είναι, σύμφωνα με πληροφορίες του Sportal, αυτή του Αντώνη Κόνιαρη. Ο Έλληνας γκαρντ την περασμένη σεζόν φόρεσε τη φανέλα της ΑΕΚ, έχοντας τον ρόλο του παίκτη που έρχεται από τον πάγκο για να αλλάξει την ροή ενός αγώνα.

Η Ένωση δεν ενεργοποίησε την οψιόν στο συμβόλαιό του ενόψει της σεζόν 2023-24, αφήνοντάς τον ελεύθερο. Αυτή τη συνθήκη θέλει να εκμεταλλευτεί η ομάδα της Ρόδου, που έχει το όνομά του στη λίστα της κια δεν αποκλείεται να κινηθεί προσεχώς για την απόκτησή του.

O Έλληνας γκαρντ ταλαιπωρήθηκε τα προηγούμενα χρόνια από πολλούς και σοβαρούς τραυματισμούς, που πήγαν πίσω την εξέλιξή του. Παρ' όλα αυτά δεν το έβαλε κάτω και την σεζόν που ολοκληρώθηκε αγωνίστηκε στην ΑΕΚ, ενώ δεν έβγαλε κανένα σοβαρό τραυματισμό στη διάρκεια της θητείας του στην Ένωση. Διακρίνεται για την ικανότητά του στην άμυνα, αλλά και για την πίεση στη μπάλα, γεγονός που του δίνει χρόνο σε κάθε ομάδα που αγωνίζεται, καθώς μπορεί να αποτελέσει έναν από τους καλύτεερους περιφερειακούς αμυντικούς στο παρκέ.