Προς παραμονή στον Κολοσσό Ρόδου ο Γιαννόπουλος

Προς παραμονή στον Κολοσσό Ρόδου ο Γιαννόπουλος

Χρήστος Τσάλτας 10:15 - 22.06.2023 / Ανανεώθηκε: 15:24 - 14.08.2024

Ο Κολοσσός Ρόδου καταστρώνει τα πλάνα του για το χτίσιμο της ομάδας της ερχόμενης αγωνιστικής περιόδου και σύμφωνα με πληροφορίες του Sportal ο Χάρης Γιαννόπουλος αναμένεται να συνεχίσει στο «σμαραγδένιο νησί» και τη νέα σεζόν.

Σε πλήρη εφαρμογή έχει τεθεί ο σχεδιασμος του Κολοσσού Ρόδου ενόψει της νέας σεζόν. Η ομάδα από το «σμαραγδένιο νησί» ετοιμάζεται να ανακοινώσει το νέο προπονητή της, που θα είναι ο Κούρο Σεγκούρα. Το deal έχει «κλειδώσει» και ο Ισπανός θα είναι ο πρώτος ξένος coach στην ιστορία της ομάδας.

Με το θέμα προπονητή να έχει, επί της ουσίας, ολοκληρωθεί, στη Ρόδο θέτουν σε εφαρμογή το πλάνο για τη νέα σεζόν. Όπου ο στόχος είναι η δημιουργία μιας ανταγωνιστικής ομάδας που θα διεκδικεί τη νίκη απέναντι σε κάθε αντίπαλο. Το γεγονός άλλωστε πως οι Ροδίτες εξέφρασαν ενδιαφέρον για να συμμετάσχουν στα προκριματικά του BCL, δείχνει και τις διαθέσεις τους ενόψει της νέας σεζόν.

Στο προσκήνιο βρίσκεται ο κορμός των παικτών που αγωνίστηκαν την φετινή σεζόν στη Ρόδο. Οι πληροφορίες του Sportal αναφέρουν πως ο Χάρης Γιαννόπουλος είναι σε πρώτο πλάνο για τον Κολοσσό όσον αφορά την παραμονή του στην ομάδα. Ανάμεσα στις δύο πλευρές υπάρχει θετική διάθεση για παραμονή, κάτι που παίζει ρόλο ώστε να τρέξουν οι εξελίξεις το συντομότερο δυνατό.

Με τον Γιαννόπουλο να συνεχίζει στη Ρόδο, ο Κολοσσός θα έχει στο ρόστερ του έναν παίκτη με παραστάσεις στο κορυφαίο επίπεδο και εμπειρία, για να ηγηθεί της νέας προσπάθειας υπό τις οδηγίες του Κούρο Σεγκούρα. Την περασμένη σεζόν ο έμπειρος φόργουορντ μέτρησε 10,4 πόντους, 4,9 ριμπάουντ και 36,1% στα τρίποντα σε 17 παιχνίδια με την ομάδα της Ρόδου.

Ο Γιαννόπουλος έχει μεγάλη πορεία στα ελληνικά -και όχι μόνο- παρκέ, έχοντας φόρεσε τη φανέλα του Παναθηναϊκού, της ΑΕΚ, του Περιστερίου, του Προμηθέα και του Ρεθύμνου. Στη Ρόδο μετακόμισε έπειτα από συζητήσεις που είχε με τον Ηλία Παπαθεοδώρου και πλέον ετοιμάζεται να... ρίξει άγκυρα στο «σμαραγδένιο νησί», αποτελώντας τον ηγέτη της νέας προσπάθειας εντός και εκτός παρκέ. Άλλωστε και ο Σεγκούρα έχει πολύ θετική γνώμη για την αξία του έμπειρου σουτέρ και με την δική του παραμονή θέλει να «χτίσει» τον Κολοσσό της νέας σεζόν.