Τέλος ο Σεγκούρα από τον Κολοσσό Ρόδου

Κούρο Σεγκούρα

Τέλος ο Σεγκούρα από τον Κολοσσό Ρόδου

Sportal newsroom 18:45 - 09.06.2024 / Ανανεώθηκε: 18:45 - 09.06.2024

Ο Κούρο Σεγκούρα δεν θα συνεχίσει στον πάγκο του Κολοσσού Ρόδου, καθώς οι δρόμοι των δύο πλευρών θα χωρίσουν, με τους Ροδίτες να βρίσκονται σε αναζήτηση προπονητή.

Νέα δεδομένα για την τεχνική ηγεσία του Κολοσσού Ρόδου. Ο Κούρο Σεγκούρα αν και είχε συμβόλαιο σε ισχύ με την ομάδα από το «σμαραγδένιο νησί» δεν θα παραμείνει στον πάγκο της ομάδας, καθώς αποφασίστηκε οι δύο πλευρές να χωρίσουν τους δρόμους τους.

Ο Ισπανός κόουτς έκανε πολύ καλή δουλειά την σεζόν που ολοκληρώθηκε, φέρνοντας την ομάδα από το «σμαραγδένιο νησί» στην έκτη θέση της τελικής κατάταξης, πάνω από ομάδες όπως η ΑΕΚ και ο ΠΑΟΚ και με μεγάλες νίκες κατά τη διάρκεια της σεζόν.

Αν και το αρχικό πλάνο ανέφερε πως Κολοσσός και Σεγκούρα θα βάδιζαν μαζί και την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο, κάτι τέτοιο δεν θα συμβεί, καθώς διαπιστώθηκε διάσταση απόψεων σε θέματα για τον σχεδιασμό της νέας σεζόν, κάτι που έφερε τη ρήξη και το διαζύγιο, που αναμένεται να επισημοποιηθεί τις επόμενες ώρες.

Πλέον στον Κολοσσό στρέφουν το βλέμμα τους στη διάδοχη κατάσταση, με το όνομα του Γιώργου Λημνιάτη να είναι σε πρώτο πλάνο και τον Έλληνα προπονητή να αποτελει έναν από τους στόχους της ομάδας για τη σεζόν 2024-25.