Η Τενερίφη «κατάπιε» τον Κολοσσό στην Ρόδο

Κολοσσός - Τενερίφη

i

FIBA

Η Τενερίφη «κατάπιε» τον Κολοσσό στην Ρόδο

Μιχάλης Καλογήρου 21:17 - 16.10.2024 / Ανανεώθηκε: 21:36 - 16.10.2024

Η Τενερίφη έδωσε ένα καλό μάθημα στον Κολοσσό για το τί εστί BCL και τον υποχρέωσε στην 2η ήττα του σε ισάριθμα παιχνίδια στην διοργάνωση με σκορ 47-71

Η Τενερίφη δεν «λυπήθηκε» τον Κολοσσό και χάλασε για τα καλά το πάρτι στο κλειστό της Καλλιθέας.

Η σημερινή μέρα ήταν γιορτή για την Ρόδο. Το νησί των Κυκλάδων είδε τον Κολοσσό να δίνει το πρώτο του ευρωπαϊκό παιχνίδι στο κλειστό της Καλλιθέας για την 2η Αγωνιστική του BCL, απέναντι στην Τενερίφη.

Οι Ισπανοί -που αποτελούν ένα από τα φαβορί της διοργάνωσης- φρόντισαν, όμως, να χαλάσουν για τα καλά την γιορτή και επικράτησαν εύκολα με 47-71, αναγκάζοντας τον Κολοσσό να μείνει ξανά κάτω από τους 55 πόντους.

Οι Ροδίτες δεν κατάφεραν να ακολουθήσουν σε κανένα σημείο του ματς τον ρυθμό της ομάδας του Βιντορέτα και πληγώθηκαν από την αστοχία τους και την κακή άμυνα στην ρακέτα. Η απειρία του Κολοσσού φάνηκε, με την Τενερίφη να παρουσιάζεται πιο συγκεντρωμένη όντας και πολύπειρη στην διοργάνωση. Για τον Κολοσσό, μόνο ο Γκάουντλοκ ήταν διψήφιος τελειώνοντας το παιχνίδι με 10 πόντους. Από την άλλη, η Τενερίφη είδε τον Σερμαντίνι να κάνει ότι θέλει μέσα στην ρακέτα, βάζοντας 17 πόντους. Πλέον, η Ισπανική ομάδα πάει στο 2-0, με τους Ροδίτες να πέφτουν στο 0-2.

Επόμενο παιχνίδι για τον Κολοσσό, αυτό απέναντι στην Καρσίγιακα ξανά στην Ρόδο (30/10). Πλέον οι Ροδίτες στρέφονται και στην συνέχεια της Stoximan GBL, καθώς μετρούν και εκεί 2 ήττες σε 2 παιχνίδια. Η Τενερίφη συνεχίζει τις ευρωπαϊκές της υποχρεώσεις στην Γαλλία, απέναντι στην Σεντ Κεντεν.