Ο Κολοσσός ανανεώνει τον Κολοβέρο!
i

©InTime

Ο Κολοσσός ανανεώνει τον Κολοβέρο!

Γιάννης Πάλλας 17:53 - 21.05.2024 / Ανανεώθηκε: 09:29 - 29.05.2024

Ο Ιωσήφ Κολοβέρος θα συνεχίσει την καριέρα του στον Κολοσσό

Δεν πρόλαβε καλά-καλά να ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις του ο Κολοσσός στην Stoiximan Basket League για τη φετινή χρονιά και ο σχεδιασμός προχωράει από τη διοίκηση και τον Κούρο Σεγκούρα με γοργούς ρυθμούς.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Sportal ο Ιωσήφ Κολοβέρος έχει συμφωνήσει σε όλα με τους «θαλασσί» προκειμένου να υπογράψει νέο συμβόλαιο. Μάλιστα, η επικύρωση της συμφωνίας αναμένεται να συμβεί τα επόμενα 24ωρα.

Ο Άντριου Γκάουντλοκ ήταν ο πρώτος που υπέγραψε την ανανέωση του συμβολαίου του με τον Κολοσσό, ενώ με την παραμονή του προπονητή Κούρο Σεγκούρα οι Ροδίτες προχωράνε περαιτέρω στον σχεδιασμό τους για τη νέα χρονιά.

Ο Ιωσήφ Κολοβέρος έκανε μια καλή σεζόν με τον Κολοσσό, όπου σε 22 αγώνες της Stoiximan Basket League είχε σε 20.59 λεπτά συμμετοχής, 7 πόντους μέσο όρο, 2.2 ριμπάουντ και 2.2 ασίστ.

Η ομάδα της Ρόδου θέλει να κρατήσει και τους Λόντον Περάντες και Λούκα Μπραΐκοβιτς, αλλά ξέρει καλά πως είναι πολύ δύσκολα τα πράγματα. Οι δυο παίκτες έχουν κάνει εξαιρετική σεζόν και ήδη αρκετές ομάδες έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον για την απόκτηση τους.