Με Σεγκούρα και του χρόνου ο Κολοσσός, δύσκολες οι ανανεώσεις Περάντες-Μπραΐκοβιτς
i

©InTime

Με Σεγκούρα και του χρόνου ο Κολοσσός, δύσκολες οι ανανεώσεις Περάντες-Μπραΐκοβιτς

Γιάννης Πάλλας 17:50 - 20.05.2024 / Ανανεώθηκε: 10:28 - 29.05.2024

Ο Κούρο Σεγκούρα θα συνεχίσει να βρίσκεται στην άκρη του πάγκου του Κολσοσού, ενώ δεν είναι εύκολη υπόθεση οι ανανεώσεις Περάντες και Μπραΐκοβιτς

Η ενεργοποίηση του δεύτερου χρόνου του συμβολαίου του Κούρο Σεγκούρα με τον Κολοσσό είναι δεδομένη και ήδη οι «θαλασσί» ξεκινούν σιγά-σιγά να ξεδιπλώνουν τις σκέψεις τους για τη νέα χρονιά.

Η ομάδα της Ρόδου κατέλαβε την 6η θέση στην βαθμολογία της Stoiximan basket League παίζοντας καλό μπάσκετ και αυτό το έδειξε και στη σειρά με το Περιστέρι bwin.

Πλέον, με τους παίκτες να ετοιμάζονται να αναχωρήσουν για την πατρίδα τους τα επόμενα 24ωρα διοίκηση και τεχνική ηγεσία ετοιμάζονται να βάλουν στο τραπέζι το πλάνο για τη νέα χρονιά.

Ο Κούρο Σεγκούρα θα ήθελε να κρατήσει τόσο τον Λούκα Μπραΐκοβιτς (25χρ., 2.08) που έκανε εξαιρετική σεζόν, όσο και τον Λόντον Περάντες (30χρ., 1.88) όμως ξέρει καλά πως δεν είναι εύκολη δουλειά, δεδομένου ότι αμφότεροι τα πήγαν περίφημα και είναι αρκετοί οι υποψήφιοι που έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον για την απόκτηση τους.

Ο Άντριου Γκάουντλοκ ανανέωσε με τον Κολοσσό και αποτελεί ένα σημείο αναφοράς για τη νέα χρονιά, αλλά ο Κούρο Σεγκούρα θα περιμένει τη διοίκηση να καταθέσει τις προτάσεις της για τους δυο παίκτες (Μπραΐκοβιτς-Περάντες), ώστε να ξέρει από πρώτο χέρι εάν έχει βάσιμες ελπίδες για να παραμείνουν στη Ρόδο.

Πάντως, ξέρουν καλά οι «θαλασσί» πως θα είναι πολύ δύσκολο για να μην πούμε αδύνατον να παραμείνουν οι δυο παίκτες στην ομάδα του Κολοσσού.