Ο Κολοσσός κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει ο Περάντες το Λαύριο
i

©InTime

Ο Κολοσσός κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει ο Περάντες το Λαύριο

Γιάννης Πάλλας 20:16 - 17.10.2024 / Ανανεώθηκε: 20:17 - 17.10.2024

Ο Λόντον Περάντες υποβάλλεται σε εντατική θεραπευτική αγωγή για να βοηθήσει τον Κολοσσό στον αγώνα με το Λαύριο

«Μάχη» με το χρόνο δίνουν στον Κολοσσό για να προλάβει ο Λόντον Περάντες τον αγώνα της Κυριακής (20/10, 17:15) εκτός έδρας με το Λαύριο για την 3η αγωνιστική της Stoiximan GBL.

Ο γκαρντ των «θαλασσί» υπέστη θλάση ελαφριάς μορφής στον αγώνα της πρεμιέρας του πρωταθλήματος με τον Πανιώνιο στο κλειστό της Γλυφάδας στην πρώτη περίοδο και στη συνέχεια δεν χρησιμοποιήθηκε καθόλου.

Ο Αμερικανός γκαρντ έκανε όλο αυτό το διάστημα ένα εντατικό πρόγραμμα αποκατάστασης και πλέον είναι πολύ κοντά στην επιστροφή του στο παρκέ.

Ο Γιώργος Σιγάλας θα περιμένει μέχρι την τελευταία στιγμή για να μάθει εάν μπορεί με βάση την εισήγηση του ιατρικού επιτελείου να χρησιμοποιήσει τον παίκτη κόντρα στο Λαύριο.

Ο Κολοσσός που μετράει δυο ήττες εκτός έδρας από τον Πανιώνιο και το Μαρούσι είναι αποφασισμένος να τα δώσει όλα για να φτάσει στην πρώτη νίκη απέναντι σ’ έναν αντίπαλο που ειδικά στο γήπεδο του έχει δείξει πολύ καλά στοιχεία και είναι άκρως ανταγωνιστικός, όπως φάνηκε και στον αγώνα με τον Ολυμπιακό.

Ως τώρα οι Ροδίτες μετρούν τέσσερις ήττες (δυο στο Basketball Champions League και δυο στην Stoiximan GBL) και θέλουν τη νίκη για να κάνουν ένα restart αγωνιστικά. Βέβαια, οι πολλοί τραυματισμοί όλο αυτό το διάστημα αποτέλεσαν ανασταλτικό παράγοντας για την εικόνα της ομάδας, ωστόσο ο Γιώργος Σιγάλας και οι παίκτες του είναι έτοιμοι για να διεκδικήσουν την πρώτη τους νίκη.

Ο Λόντον Περάντες συνεχίζει τις θεραπείες και ένα ήπιο προπονητικό πρόγραμμα και πλέον είναι αυξημένες οι πιθανότητες να ακολουθήσει την αποστολή και να βοηθήσει όσο μπορεί κι εκείνος την ομάδα στην περιφέρεια, όπου εν τη απουσία του φάνηκε αρκετά ευάλωτη.

Όσον αφορά τις απουσίες για ένα ακόμη παιχνίδι θα λείπει ο Γκάμπριελ Γκαλβανίνι, αλλά και ο Νίκος Καμαριανός.