Το επικό βίντεο της επιστροφής Σιγάλα στον Κολοσσό (vid)
i

©InTime

Το επικό βίντεο της επιστροφής Σιγάλα στον Κολοσσό (vid)

Γιάννης Πάλλας 16:48 - 17.06.2024 / Ανανεώθηκε: 17:01 - 17.06.2024

Ο Κολοσσός με ένα εντυπωσιακό βίντεο προανήγγειλε την επιστροφή του Γιώργου Σιγάλα στον πάγκο της ομάδας

Μ’ ένα επικό βίντεο που έχει παραπομπές από τις ταινίες του «Ράμπο» ο Κολοσσός προανήγγειλε την επιστροφή του Γιώργου Σιγάλα στη Ρόδο. Ο «Ράμπο» του ελληνικού μπάσκετ μετά τη θητεία του στον Άρη στο πλευρό του Γιάννη Καστρίτη επιστρέφει σε γνώριμα λημέρια.

Ο Γιώργος Σιγάλας έχει ήδη πιάσει δουλειά θέλοντας να σχεδιάσει ένα καλό σύνολο που θα είναι ανταγωνιστικό στο νέο πρωτάθλημα. Μάλιστα, άμεσα αναμένεται να υπάρξει και επίσημη ανακοίνωση για την επάνοδο του στον πάγκο της ομάδας.

Από κει και πέρα, η διοίκηση του Κολοσσού εξέφρασε τις ευχαριστίες της στους Μπατή, Καράσο, Δοξάκη, Πλαστρούγγη και Κατσαρό για τις υπηρεσίες που προσέφεραν.

«Θα θέλαμε να εκφράσουμε τις θερμές μας ευχαριστίες προς τους βοηθούς προπονητή Μάριο Μπατή και Javier Carrasco, τον γυμναστή Δημήτρη Δοξάκη, τον φυσιοθεραπευτή Αλέξη Πλαστρούγγη και τον φροντιστή Χρήστο Κατσαρό.

Η συμβολή του καθενός από εσάς ήταν ανεκτίμητη καθ’όλη τη διάρκεια της σεζόν. Μαζί πετύχαμε τους στόχους μας» ανέφερε η ανακοίνωση της ΚΑΕ Κολοσσός.