Νέο άγαλμα του Κόμπε Μπράιαντ - Πότε θα γίνουν τα αποκαλυπτήρια

Κόμπι Μπράιαντ

i

©FIBA / Twitter

Νέο άγαλμα του Κόμπε Μπράιαντ - Πότε θα γίνουν τα αποκαλυπτήρια

Νίκος Καλαμπάκας 23:10 - 01.08.2024 / Ανανεώθηκε: 23:18 - 01.08.2024

Το Λος Άντζελες ετοιμάζεται να φιλοξενήσει το δεύτερο άγαλμα του Κόμπε Μπράιαντ. Αυτή τη φορά ο πρώην σταρ των Λέικερς θα είναι με την κόρη του...

Ένα νέο άγαλμα που απεικονίζει τον Κόμπι Μπράιαντ και την κόρη του, Τζιάνα "Τζίτζι" Μπράιαντ θα αποκαλυφθεί σε μια ιδιωτική τελετή την Παρασκευή 2/8, έξω από το Crypto.com Arena, ανέφεραν πηγές στο ESPN.

Το άγαλμα είναι το δεύτερο από τα τρία προγραμματισμένα μνημεία του θρύλου των Λος Άντζελες Λέικερς , ο οποίος έχασε τη ζωή του σε συντριβή ελικοπτέρου μαζί με την Τζίτζι και άλλους επτά τον Ιανουάριο του 2020.

Το πρώτο άγαλμα, ένα χάλκινο μνημείο που απεικονίζει τον Κόμπε στον αγώνα που σημείωσε 81 πόντους εναντίον των Τορόντο Ράπτορς , αποκαλύφθηκε στις 8 Φεβρουαρίου.

Η ημερομηνία της Παρασκευής (8/2/24) έχει παρόμοια αριθμολογία με την τελετή του Φεβρουαρίου (2/8/24), αντιπροσωπεύοντας τόσο τους αριθμούς στις φανέλες που φορούσε ο Μπράιαντ (8 και 24) όσο και το Νο. 2 που φορούσε η 13χρονη Τζίτζι στις ομάδες που έπαιξε μπάσκετ.

Το άγαλμα του πατέρα και της κόρης θα είναι διαθέσιμο για το κοινό να το επισκεφτεί από το πρωί του Σαββάτου, ανέφεραν πηγές στο ESPN.

Η χήρα του Μπράιαντ, Βανέσα, αποκάλυψε στην τελετή του Φεβρουαρίου ότι το τρίτο άγαλμα θα έδειχνε τον εκλιπόντα σύζυγό της να φοράει τη φανέλα με το Νο. 24 των Λέικερς.

Το τρίτο άγαλμα αναμένεται να αποκαλυφθεί κάποια στιγμή την επόμενη σεζόν, όπως ανέφεραν πηγές στο ESPN.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!