Υπέγραψε στον ΠΑΟΚ ο Παπαδάκης

Κώστας Παπαδάκης

Υπέγραψε στον ΠΑΟΚ ο Παπαδάκης

Χρήστος Τσάλτας 13:34 - 25.06.2024 / Ανανεώθηκε: 13:34 - 25.06.2024

Στον ΠΑΟΚ θα συνεχίσει την καριέρα του ο Κωνσταντίνος Παπαδάκης αφού ο Έλληνας γκαρντ τα βρήκε με την ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Παίκτης του ΠΑΟΚ θα είναι για την ερχόμενη σεζόν ο Κώστας Παπαδάκης, με τον Έλληνα γκαρντ να βάζει την υπογραφή του σε συμβόλαιο με τον δικέφαλο του Βορρά.

Ο ΠΑΟΚ δίνει έμφαση στην ενίσχυση του ελληνικού κορμού του και σε αυτό το πλαίσιιο τα βρήκε σε όλα με τον Κωνσταντίνο Παπαδάκη, ο οποίος θα φορέσει τη φανέλα της ομάδας της Θεσσαλονίκης.

Αυτό που απομένει πλέον είναι η ανακοίνωση της μεταγραφής, με τους ασπρόμαυρους του βορρά να προσθέτουν στη μηχανή τους τον Έλληνα γκαρντ που διακρίνεται για το καλό περιφερειακό σουτ και μπορεί να υποστηρίξει το μπάσκετ που θέλει να παίξει ο προπονητής του ΠΑΟΚ και βασίζεται στο παιχνίδι ανοικτού γηπέδου και τις γρήγορες επιθέσεις.

Ο Παπαδάκης πέρυσι με το Λαύριο στα πρώτα 10 ματς του πρωταθλήματος είχε 3,7 πόντους και 2,2 ασίστ μέσο όρο ενώ ολοκλήρωσε τη σεζόν στον Κολοσσό Ρόδου όπου σε 11:02 λεπτά συμμετοχής είχε 3,4 πόντους μέσο όρο.