Θέλει να ρίξει «βόμβα» με Κέβιν Πάνγκος η Κορούνια

Κέβιν Πάνγκος

Θέλει να ρίξει «βόμβα» με Κέβιν Πάνγκος η Κορούνια

Sportal newsroom 22:26 - 25.07.2024 / Ανανεώθηκε: 22:40 - 25.07.2024

Η Κορούνια ετοιμάζεται για την πρώτη σεζόν της στην ACB και θέλει να παρουσιάσει ένα ενισχυμένο ρόστερ, στοχεύοντας στην απόκτηση του Κέβιν Πάνγκος.

Η νέα σεζόν στην ACB θα βρει μια ομάδα σταχτοπούτα. Η Κορούνια κατάφερε να εξασφαλίσει την άνοδο και θέτει ψηλά τον πήχη στην πρώτη παρουσία της στα «μεγάλα σαλόνια». Κάτι που έχει αποτυπωθεί και στις κινήσεις που έχουν γίνει ως τώρα.

Τρέι Τόμπκινς, Αουγκούστο Λίμα και Φιλ Σκραμπ είναι οι παίκτες που έχουν ήδη συμφωνήσει σε όλα με την ισπανική ομάδα για τη νέα σεζόν και οι διοικούντες την ομάδα φιλοδοξούν να ενισχύσουν ακόμα περισσότερο το ρόστερ.

Πώς; Με την απόκτηση ενός πλέι μέικερ από το πάνω ράφι. Ο Κέβιν Πάνγκος είναι ο μεγάλος στόχος της Κορούνια για τη νέα σεζόν και μάλιστα όπως αναφέρουν ισπανικά Μέσα, ανάμεσα στις δύο πλευρές έχουν ήδη ξεκινήσει επαφές για τη νέα σεζόν.

Ο Καναδός γκαρντ κουβαλάει σημαντική εμπειρία στο κορυφαία επίπεδο της Ευρώπης και αυτό είναι ένα στοιχείο στο οποίο ποντάρουν και εστιάζουν στην απόκτησή του για τη νέα σεζόν.