Κοσμοσυρροή στο Καλλιμάρμαρο: Γεμίζουν οι κερκίδες για το τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος» (vid)

Κοσμοσυρροή στο Καλλιμάρμαρο: Γεμίζουν οι κερκίδες για το τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος» (vid)

Απόστολος Μαυράκης 19:56 - 21.09.2024 / Ανανεώθηκε: 20:58 - 21.09.2024

Από νωρίς το απόγευμα, χιλιάδες κόσμου έχει συγκεντρωθεί στις κερκίδες του Καλλιμάρμαρου, για να παρακολουθήσει το 6ο τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος».

Η πρώτη αναμέτρηση του 6ου τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος» ανάμεσα στην Αναντολού Εφές και την Μακάμπι Τελ-Αβιβ βρίσκεται σε εξέλιξη, με τον κόσμο να κάνει ήδη αισθητή την παρουσία του στο Καλλιμάρμαρο. 35.000 εισιτήρια έχουν «κοπεί» για την σημερινή διοργάνωση, με τον Παναθηναϊκό να «σπάει» το πανευρωπαϊκό ρεκόρ προσέλευσης.

Οι πρώτες εικόνες δείχνουν την μεγάλη κινητοποίηση των φιλάθλων, οι οποίοι βρίσκονται στο Καλλιμάρμαρο από τις 17:00 το απόγευμα, όπου «άνοιξαν» οι θύρες. Στο ιστορικό στάδιο, πέρα από το υπαίθριο παρκέ και τις μπασκέτες, έχει στηθεί ολόκληρη σκηνή έχοντας πίσω της μια γιγαντοοθόνη.

Στην εν λόγω σκηνή, πριν την έναρξη του πρώτου αγώνα, έπαιξε μουσική η DJ Myrophora, ενώ ο ηθοποιός και παρουσιαστής Θάνος Κιούσης (γνωστός και ως Τόνι Σφήνος) ανέλαβε το... καλωσόρισμα του κόσμου.

Το εν λόγω τουρνουά, ως γνωστόν, διεξάγεται στην μνήμη του ιστορικού ιδιοκτήτη του Παναθηναϊκού, Παύλου Γιαννακόπουλου, πατέρα του σημερινού ιδιοκτήτη της ομάδας, Δημήτρη. Ο ίδιος, με ανακοίνωσή του νωρίτερα, έκανε γνωστό πως δεν θα παρευρεθεί στο Καλλιμάρμαρο, λόγω της τιμωρίας που του έχει επιβληθεί.

Πέρα από τον οικοδεσπότη Παναθηναϊκό, στο φετινό τουρνουά θα συμμετέχουν και οι ΠαρτιζάνΜακάμπι Τελ-Αβίβ και Αναντολού Εφές, με τους αγώνες να διοργανώνονται ιστορικό στάδιο του Καλλιμάρμαρου.

Όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι του «Παύλος Γιαννακόπουλος», ο Παναθηναϊκός θα αντιμετωπίσει στις 22:00 την πρώην ομάδα του Ματίας Λεσόρ, Παρτιζάν, στο Καλλιμάρμαρο. Για την ώρα, η Μακάμπι Τελ-Αβίβ που επικράτησε εχθές του Παναθηναϊκού σε φιλικό στην Γλυφάδα, αντιμετωπίζει την Αναντολού Εφές.

Οι Τούρκοι μάλιστα, έδιναν και εκείνοι φιλικό αγώνα εχθές κόντρα στην Παρτιζάν, την οποία κέρδισαν με 81-80. Οι δυο αυτοί αγώνες λειτούργησαν ως καλή προετοιμασία για το σημερινό... show των τεσσάρων αυτών ομάδων, μπροστά στο πλήθος κόσμου που έχει ήδη μαζευτεί να τους παρακολουθήσει.