Χάνει το Προολυμπιακό τουρνουά ο Αντετοκούνμπο

Χάνει το Προολυμπιακό τουρνουά ο Αντετοκούνμπο

Νίκος Καλαμπάκας 13:34 - 05.07.2024 / Ανανεώθηκε: 13:34 - 05.07.2024

Άσχημα νέα για τον Βασίλη Σπανούλη αφού ο τραυματισμός του Κώστα Αντετοκούνμπο θα του στοιχίσει τη συμμετοχή του στη συνέχεια του Προολυμπιακού τουρνουά!

Το παιχνίδι της Εθνικής ομάδας κόντρα στην Αίγυπτο δεν πέρασε... ανώδυνα. Κι αυτό γιατί κατά τη διάρκεια του αγώνα υπήρξε απρόοπτο με πρωταγωνιστή τον Κώστα Αντετοκούνμπο.

Ο διεθνής σέντερ στο ξεκίνημα του δεύτερου δεκαλέπτου πάτησε άτσαλα στο παρκέ σε προσπάθειά του να σημειώσει καλάθι και στη συνέχεια εγκατέλειψε.

Το πρωί της Παρασκευής 5/7 τα νέα δεν ήταν καλά για τον Βασίλη Σπανούλη, αφού ο Κώστας υπεβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία και οι εξετάσεις του έδειξαν ότι έχει οίδημα στον τένοντα.

Αυτό σημαίνει ότι ο Αντετοκούνμπο δεν θα μπορέσει να αγωνιστεί στη συνέχεια του τουρνουά και η Ελλάδα θα στερηθεί τις υπηρεσίες του αρχικά στον ημιτελικό με τη Σλοβενία και έπειτα, αν η ομάδα προκριθεί, στον τελικό του Προολυμπιακού τουρνουά.

Η ανακοίνωση της Ομοσπονδίας

Χωρίς τον Κώστα Αντετοκούνμπο θα συνεχίσει η Εθνική Aνδρών την προσπάθειά της στο Προολυμπιακό τουρνουά του ΣΕΦ.

Η μαγνητική τομογραφία στην οποία υποβλήθηκε λόγω του τραυματισμού του στον αγώνα με την Αίγυπτο, έδειξε κάκωση τον αριστερό επιγονατιδικό τένοντα με οίδημα θέτοντάς τον εκτός συνέχειας.