Ο πραγματικός λόγος που ο Φορτούνης βρέθηκε στις 2 Ιουλίου στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας

Κώστας Φορτούνης

i

©Intime

Ο πραγματικός λόγος που ο Φορτούνης βρέθηκε στις 2 Ιουλίου στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας

Νίκος Καλαμπάκας 12:17 - 03.07.2024 / Ανανεώθηκε: 12:17 - 03.07.2024

Ο Κώστας Φορτούνης παρακολούθησε δια ζώσης την αναμέτρηση της Σλοβενίας με την Κροατία και το Sportal γνωρίζει τον λόγο που ο αρχηγός του Ολυμπιακού δεν κάνει διακοπές, αλλά παρακολουθεί το Προολυμπιακό τουρνουά του ΣΕΦ.

Στο ΣΕΦ βρέθηκε για μια ακόμα φορά ο Κώστας Φορτούνης. Ο αρχηγός της ποδοσφαιρικής ομάδας του Ολυμπιακού συνηθίζει να επισκέπτεται το Φαληρικό Στάδιο, αφού είναι λάτρης του μπάσκετ.

Για τον λόγο αυτόν δεν είναι λίγες οι φορές που τον έχουμε δει στο ΣΕΦ να παρακολουθεί τους αγώνες του Ολυμπιακού, συνήθως στην Euroleague, αφού τα Σαββατοκύριακα έχει υποχρεώσεις και δεν μπορεί να παρακολουθεί την αγαπημένη του ομάδα.

Παραμυθένιο: Ο Κώστας Φορτούνης έπεσε δύο φορές, αλλά σηκώθηκε και βρέθηκε στην κορυφή της Ευρώπης
CONFERENCE LEAGUE

12:57 - 30.05.2024

Παραμυθένιο: Ο Κώστας Φορτούνης έπεσε δύο φορές, αλλά σηκώθηκε και βρέθηκε στην κορυφή της Ευρώπης

Ο Κώστας Φορτούνης, ο οποίος πέρασε από χίλια κύματα στην έως τώρα πορεία του, δικαιώθηκε το βράδυ της 29ης Μαΐου με την κατάκτηση του Conference League, φορώντας το περιβραχιόνιο του αρχηγού του Ολυμπιακού στο μπράτσο του.

Ο Κώστας Φορτούνης είναι γενικά λάτρης του μπάσκετ. Στο παρελθόν έχει αναφερθεί πολλές φορές στην αγάπη του για την «πορτοκαλί θεά» και στο γεγονός ότι παρακολουθεί και το πρωτάθλημα του NBA.

Μάλιστα, ένας από τους αγαπημένους του παίκτες, είναι και ο Λούκα Ντόντσιτς. Ο ηγέτης των Ντάλας Μάβερικς και της Εθνικής ομάδας της Σλοβενίας αποτελεί ένα από τα μπασκετικά είδωλα του Έλληνα ποδοσφαιριστή και από τη στιγμή που βρίσκεται στη χώρα μας, ο Φορτούνης δεν θα έχανε την ευκαιρία να τον παρακολουθήσει δια ζώσης.

Για τον λόγο αυτόν βρέθηκε στο Προολυμπιακό τουρνουά που διεξάγεται στο ΣΕΦ και παρακολούθησε την πρεμιέρα των Σλοβένων κόντρα στην Κροατία.

Η ομάδα που υποστήριζε ο Φορτούνης μπορεί να ηττήθηκε, όμως ο ίδιος δεν έχασε την ευκαιρία να δει από κοντά την... αδυναμία του!

Μάλιστα, ο Φορτούνης καθόταν και μια θέση μπροστά από τον προπονητή της Εθνικής Ελλάδας, Βασίλη Σπανούλη.

Οι δυό τους διατηρούν φιλικές σχέσεις και δεν είναι λίγες οι φορές που ο Κώστας είχε βρεθεί στο ΣΕΦ ώστε να δει τον Kill Bill όταν ακόμα αγωνιζόταν και στο Περιστέρι όταν ξεδίπλωνε το ταλέντο του στην προπονητική...