Μία «καλημέρα» του Ολυμπιακού με την υπενθύμιση του αρχηγού - Τι είπε ο Παπανικολάου στο ΟΑΚΑ

Μία «καλημέρα» του Ολυμπιακού με την υπενθύμιση του αρχηγού - Τι είπε ο Παπανικολάου στο ΟΑΚΑ

Γιώργος Γαβριλάκης 10:18 - 06.06.2024 / Ανανεώθηκε: 10:22 - 06.06.2024

Όταν τελείωσε το Game 1 των τελικών στο ΟΑΚΑ ο Κώστας Παπανικολάου συγκέντρωσε τους συμπαίκτες του στο κέντρο του γηπέδου και τους θύμισε πως ο Ολυμπιακός χρειάζεται «τρεις νίκες» για να πάρει τον τίτλο. Μία δεν αρκεί!

Επειδή η ζωή τον έχει διδάξει και η εμπειρία του είναι ασύγκριτη σε σχέση με αυτή των συμπαικτών του, ο Κώστας Παπανικολάου, με το που ολοκληρώθηκε επιτυχημένα η πρώτη αποστολή του Ολυμπιακού στους τελικούς της Stoiximan Basket League, θέλησε παρουσία όλων να ξεκαθαρίσει μερικά πράγματα.

«Δεν είναι... μία κι έξω!», είπε στους υπόλοιπους «ερυθρόλευκους» με το που ολοκληρώθηκε το Break στο ΟΑΚΑ. Τους συγκέντρωσε στο κέντρο του γηπέδου κι αφού του θύμισε τα δεδομένα, φώναξε δυνατά για να ακουστεί: «Χρειαζόμαστε τρεις νίκες! Πάμε γερά». Μετά όλοι μαζί φώναξαν το όνομα της ομάδας τους και ακολούθως αποσύρθηκαν στα αποδυτήρια και λίγο αργότερα για τα σπίτια τους.

Με αυτό το στιγμιότυπο και με την ατάκα του αρχηγού ο διαχειριστής των social media του Ολυμπιακού έστειλε την καθιερωμένη «καλημέρα» του λίγες ώρες μετά την ομαδική επιτυχία των Πειραιωτών, που θα επιστρέψουν στο ΣΕΦ για το Game 2 των τελικών της Stoiximan Basket League που θα διεξαχθεί την Παρασκευή (7/6, 21:30, ΕΡΤ3). Τότε που οι γηπεδούχοι θα θελήσουν να κάνουν το δεύτερο βήμα προς τον τίτλο και ο Παναθηναϊκός θα επιδιώξει να... απαντήσει μετά την αποτυχία να προστατεύσει την έδρα του.

🔴 Ολυμπιακός πορθητής, έκανε το break στο ΟΑΚΑ και πήρε το πλεονέκτημα στη μάχη του τίτλου!

Κάντε εγγραφή στο YouTube κανάλι του Sportal.gr για αποκλειστικές συνεντεύξεις, Live Streams και πλούσιο video περιεχόμενο!