Ο Σλούκας αποκάλυψε στο Sportal πότε σκοπεύει να σταματήσει: «Νομίζω δε θα τραβήξει πολύ ακόμα η ιστορία»

Ο Σλούκας αποκάλυψε στο Sportal πότε σκοπεύει να σταματήσει: «Νομίζω δε θα τραβήξει πολύ ακόμα η ιστορία»

Ηλίας Λαλιώτης 12:02 - 19.09.2024 / Ανανεώθηκε: 12:46 - 19.09.2024

Ο Κώστας Σλούκας μίλησε για το μέλλον του και ξεκαθάρισε πως θα βάλει τέλος στην καριέρα του με τη φανέλα του Παναθηναϊκού.

Στη μεγάλη και αποκαλυπτική συνέντευξη που παραχώρησε ο Κώστας Σλούκας στο Sportal.gr αναφέρθηκε σε διάφορα θέματα που έχουν να κάνουν τόσο με την ομάδα, όσο και με τον ίδιο.

Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού έκανε λόγο για... Galacticos, τόνισε ότι ο Εργκίν Αταμάν είναι expert στο να διαχειρίζεται σπουδαίες προσωπικότητες, ανέφερε ότι όλοι οι καλοί χωράνε σε μια ομάδα και υπογράμμισε πως πρέπει το «εγώ» να μπαίνει κάτω από την ομάδα.

Επιπλέον, ο Σλούκας μίλησε για πρώτη φορά για το πότε σκοπεύει να τελειώσει την καριέρα του. Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού είπε πως δεν σκοπεύει να... τραβήξει για πολύ ακόμα την ιστορία, προσθέτοντας πως σε 2-3 χρόνια και συγκεκριμένα μετά τη λήξη του συμβολαίου του με τον Παναθηναϊκό αναμένεται να έρθει το τέλος.

«Νομίζω ότι δε θα τραβήξω πολύ την ιστορία Κώστας Σλούκας, σε 2-3 χρόνια θα σταματήσω. Έτσι νομίζω. Όταν τελειώνει το συμβόλαιό μου (σ.σ. το καλοκαίρι του 2026). Νομίζω δε θα τραβήξει πολύ παραπάνω, στο μυαλό μου είναι να σταματήσω σε ένα καλό επίπεδο με την ομάδα να είναι όσο καλύτερα μπορεί και πετυχημένη».

Δείτε ολόκληρη τη συνέντευξη του Σλούκα στο Sportal και το σημείο που λέει για το φινάλε στο 3'40'' του βίντεο