Εκτός Εθνικής ο Σλούκας!
i

© Intime

Εκτός Εθνικής ο Σλούκας!

Sportal newsroom 12:25 - 21.06.2024 / Ανανεώθηκε: 12:37 - 21.06.2024

H EOK, τη μέρα του πρώτου φιλικού της Εθνικής ομάδας, ενημέρωσε πως ο Κώστας Σλούκας δεν θα ενισχύσει τη φετινή προσπάθεια, λόγω προβλήματος στο πόδι.

Ο Κώστας Σλούκας εμφανίστηκε στην Τετάρτη (19/6) στο ΣΕΦ για να συναντήσει τους συμπαίκτες του στην Εθνική ομάδα, αλλά δύο μέρες αργότερα και συγκεκριμένα το μεσημέρι της Παρασκευής (21/6) ήρθε η ανακοίνωση της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης που αφορά στον αρχηγό του Παναθηναϊκού.

«Ο Κώστας Σλούκας δεν θα μπορέσει να ενισχύσει τη φετινή προσπάθεια της Εθνικής ομάδας», ήταν η πρώτη πρόταση και ο λόγος αυτής της απουσίας είναι ο εξής: «Τα αποτελέσματα των εξετάσεων που έκανε στο πόδι όπου αντιμετώπιζε πρόβλημα, έδειξαν ότι ο απαιτούμενος χρόνος πλήρους αποκατάστασης δεν αρκεί για να δώσει το "παρών" στις επίσημες υποχρεώσεις του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος».

Το αντιπροσωπευτικός μας συγκρότημα υπό τις οδηγίες του Βασίλη Σπανούλη προετοιμάζεται εν όψει του Προολυμπιακού Τουρνουά, μέσω του οποίου θα διεκδικεί την πρόκρισή της στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού. Μάλιστα, την ίδια μέρα που ήρθε η ενημέρωση για τη μη συμμετοχή του Κώστα Σλούκα σε αυτή την προσπάθεια η «γαλανόλευκη» παίζει και το πρώτο της φιλικό παιχνίδι.

Αντιμετωπίζει στο ΣΕΦ την Πολωνία του συμπαίκτη του Σλούκα στον Παναθηναϊκό, Αλεξάντερ Μπαλτσερόφσκι, ο οποίος βέβαια το πιθανότερο είναι τη νέα σεζόν να αγωνίζεται στην ισπανική Μάλαγα.

Ο Βασίλης Τολιόπουλος στο Sportal: «Ο Άρης έκανε τα πάντα να με κρατήσει - Θέλω Ολυμπιακούς Αγώνες με την Εθνική»
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

11:25 - 21.06.2024

Ο Βασίλης Τολιόπουλος στο Sportal: «Ο Άρης έκανε τα πάντα να με κρατήσει - Θέλω Ολυμπιακούς Αγώνες με την Εθνική»

Το νέο συμβόλαιο με τον Άρη, η αγάπη του κόσμου, η πρόκληση των Ολυμπιακών Αγώνων. Ο Βασίλης Τολιόπουλος μιλάει στο Sportal για τις εξαιρετικές τελευταίες μέρες, αλλά και τον μεγάλο στόχο που έχει στον ορίζοντα με την Εθνική.

Πάντως, επιστρέφοντας στην εθνική ομάδα, η απουσία του Σλούκα, αφήνει την προεπιλογή του Σπανούλη με επτά γκαρντ και συγκεκριμένα τους Τόμας Ουόκαπ, Νικ Καλάθη, Γιαννούλη Λαρεντζάκη, Μιχάλη Λούντζη, Δημήτρη Μωραΐτη, Βασίλη Τολιόπουλο και Νεοκλή Αβδάλα.