«Μπαίνει» στην Εθνική ο Σλούκας

Κώστας Σλούκας

«Μπαίνει» στην Εθνική ο Σλούκας

Sportal newsroom 11:06 - 19.06.2024 / Ανανεώθηκε: 11:17 - 19.06.2024

Ο Κώστας Σλούκας θα ενισχύσει την Εθνική ομάδα το φετινό καλοκαίρι στο Προολυμπιακό τουρνουά, με τον αρχηγό του Παναθηναϊκού να μπαίνει σε ρυθμό προπονήσεων άμεσα.

Κώστας Σλούκας; Παρών! Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού έπειτα από μια εκπληκτική σεζόν με το «τριφύλλι», όπου στέφθηκε πρωταθλητής Ελλάδας και Ευρώπης, δεν θα κάνει διακοπές, αλλά θα ριχτεί στη... μάχη με την Εθνική ομάδα, ενισχύοντας σημαντικά το ρόστερ της «γαλανόλευκης» ενόψει Προολυμπιακού τουρνουά στο ΣΕΦ (02-07/07).

Ο έμπειρος πλέι μέικερ ταλαιπωρήθηκε από τραυματισμό στη γάμπα κατά τη διάρκεια των προηγούμενων εβδομάδων, όμως οι πόνοι έχουν υποχωρήσει σημαντικά. Σε τέτοιο βαθμό, ώστε να φωνάζει παρών και να ετοιμάζεται να αποτελέσει έναν από τους ηγέτες της «Επίσημης Αγαπημένης» στην προσπάθεια για μια θέση στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Ο Σλούκας αναμένεται να έχει πολύ σημαντικό ρόλο στην προσπάθεια της Εθνικής, υπό τις οδηγίες του Βασίλη Σπανούλη, με τους δύο άνδρες να γνωρίζονται καλά από την συνύπαρξή τους σε Ολυμπιακό και Εθνική ομάδα τα προηγούμενα χρόνια. Η επιθυμία του έμπειρου άσου ήταν να ενισχύσει την «γαλανόλευκη» και θα γίνει πράξη, δείχνοντας για ακόμα μια φορά τον ηγετικό χαρακτήρα του.

Με την παρουσία του Σλούκα πλέον, η Εθνική θα έχει ένα ακόμα σημαντικό «όπλο» στη φαρέτρα της, την ώρα που και ο Γιάννης Αντετοκούνμπο «φορτσάρει» προκειμένου να καλύψει το χαμένο έδαφος και να τεθεί στη διάθεση του Kill Bill στα παιχνίδια που έρχονται.

21:53 - 05.06.2024

Τα δύο συνεχόμενα τρίποντα του Σλούκα

Ο Κώστας Σλούκας μείωσε για τον Παναθηναϊκό ευστοχώντας σε δύο τρίποντα προερχόμενος από τον πάγκο.