Πιο... clutch δεν γίνεται: H Euroleague θύμισε τι εστί Κώστας Σλούκας στο πέρασμα των χρόνων (vids)

Πιο... clutch δεν γίνεται: H Euroleague θύμισε τι εστί Κώστας Σλούκας στο πέρασμα των χρόνων (vids)

Sportal newsroom 15:35 - 24.07.2024 / Ανανεώθηκε: 15:38 - 24.07.2024

Εν μέσω μηδενικής αγωνιστικής δράσης, λόγω θέρους, η Euroleague έσπευσε να ανεβάσει και το δικό της θερμόμετρο σε επίπεδα καύσωνα, θυμίζοντας όλες τις «καυτές» στιγμές του Κώστα Σλούκα, σε όλη την πορεία της καριέρας του.

Για την Euroleague η περίοδος είναι... αγωνιστικά νεκρή, αλλά οι αναμνήσεις ζωντανεύουν ξανά και ξανά, όταν κανείς αφιερώσει χρόνο παρακολουθώντας τα εντυπωσιακά highlights στο βάθος των ετών.

Αυτή τη φορά, η κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση και ο διαχειριστής των κοινωνικών δικτύων της, επανέφερε στην επιφάνεια τα θαυμαστά έργα του Κώστα Σλούκα. Όχι μόνο από τη σεζόν που ολοκληρώθηκε και ο 33χρονος κατέκτησε με τον Παναθηναϊκό την πρώτη του ευρωπαϊκή κούπα και μάλιστα ως ο MVP του Final Four του Βερολίνου, αλλά την τέταρτη στο σύνολο της καριέρας του. Ανέσυρε όλες τις μεγάλες στιγμές του Έλληνα γκαρντ και κυρίως όλα τα μεγάλα του σουτ που έδωσαν νίκες στις ομάδες του.

Στα βίντεο που ακολουθούν, μπορείτε να θυμηθείτε όλες τις μεγάλες νίκες των «πρασίνων» της περασμένης σεζόν, που ήρθαν από τα χέρια του Σλούκα, αλλά και όλες τις φορές που έκρινε τη νίκη φορώντας τη φανέλα του Ολυμπιακού και της Φενέρμπαχτσε...