Η πανηγυρική ανάρτηση του Κώστα Σλούκα για την φετινή χρονιά του Παναθηναϊκού

Κώστας Σλούκας

i

Κώστας Σλούκας/©Intime

Η πανηγυρική ανάρτηση του Κώστα Σλούκα για την φετινή χρονιά του Παναθηναϊκού

Ελένη Ανδρικοπούλου 10:17 - 17.06.2024 / Ανανεώθηκε: 12:01 - 17.06.2024

Το μήνυμα του Κώστα Σλούκα μέσω των social media μετά το τέλος της σεζόν, η οποία βρήκε τον Παναθηναϊκό στην κορυφή της Ελλάδας αλλά και της Ευρώπης.

Απόλυτα δικαιωμένος αισθάνεται ο Κώστας Σλούκας για την επιλογή του να αφήσει τα «ερυθρόλευκα» και να βάλει τα «πράσινα» το περασμένο καλοκαίρι. Μία απόφαση που τάραξε τα νερά στην Ευρώπη τον Ιούλιο του 2023, όταν ο Έλληνας γκαρντ έδινε τα χέρια με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο και υπέγραφε τριετές συμβόλαιο με τους «πράσινους».

Αλεξανδρής προς Σλούκα: «Δεν σε τιμούν αυτές οι δηλώσεις»
STOIXIMAN BASKET LEAGUE

10:01 - 16.06.2024

Αλεξανδρής προς Σλούκα: «Δεν σε τιμούν αυτές οι δηλώσεις»

Ο «Τίγρης» του ελληνικού μπάσκετ Βαγγέλης Αλεξανδρής τοποθετήθηκε μέσω των social media για το ξέσπασμα του Κώστα Σλούκα σε δηλώσεις του στη συνέντευξη Τύπου μετά το Game 5 των τελικών της Stoiximan Basket League.

Ο Κώστας Σλούκας μίλησε στα κρίσιμα σημεία και πήρε πάνω του τον Παναθηναϊκό τόσο στον τελικό της EuroLeague κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης όσο και στο Game 5 των τελικών της Stoiximan Basket League κόντρα στον Ολυμπιακό. Ο αρχηγός του «τριφυλλιού» αναδείχθηκε MVP και τους δύο αγώνες κι οδήγησε την ομάδα του Εργκίν Αταμάν πρώτα στην κορυφή της Ευρώπης και μερικές μέρες αργότερα στην κορυφή της Ελλάδας.

23:59 - 14.06.2024

Η αγκαλιά Σλούκα - Αταμάν μετά το φινάλε του πέμπτου τελικού

Ο Κώστας Σλούκας και ο Εργκίν Αταμάν πανηγύρισαν με μία αγκαλιά την κατάκτηση του πρωταθλήματος από τον Παναθηναϊκό.

Το πρωί της Δευτέρας (17/6), λίγες μέρες μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος Ελλάδας από τον Παναθηναϊκό, ο Κώστας Σλούκας έστειλε το δικό του μήνυμα μέσω των social media για τη σεζόν που πέρασε. «2023-24: Μία απόλυτα πετυχημένη χρονιά που θα μείνει χαραγμένη βαθιά στο μυαλό και στη καρδιά όλων», έγραψε συγκεκριμένα ο αρχηγός του «τριφυλλιού».

⚽️EURO 2024: Ο «άσφαιρος» Σπόραρ, ο «λυτρωτής» Βέγκχορστ και η… «boring boring England»
SPORTAL ORIGINALS

23:50 - 16.06.2024

⚽️EURO 2024: Ο «άσφαιρος» Σπόραρ, ο «λυτρωτής» Βέγκχορστ και η… «boring boring England»

Όλοι Euro για τις αναμετρήσεις της Κυριακής! Παύλος Κουστέρης και Κώστας Τόπας μεταφέρουν το ρεπορτάζ από τα ματς σε Αμβούργο, Στουτγκάρδη και Βεστφαλία. Παρουσιάζουν οι Σωτήρης Κωσταβάρας και Στέφανος Αβραμίδης.