Η κραυγή του Σλούκα στα αποδυτήρια του ΣΕΦ (vid)
i

© Intime

Η κραυγή του Σλούκα στα αποδυτήρια του ΣΕΦ (vid)

Sportal newsroom 00:51 - 13.06.2024 / Ανανεώθηκε: 00:52 - 13.06.2024

Με ένα μακρόσυρτο ουρλιαχτό πανηγύρισε ο αρχηγός του Παναθηναϊκού, Κώστας Σλούκας, κατευθυνόμενος προς τα αποδυτήρια, λίγα δευτερόλεπτα μετά την ολοκλήρωση της νίκη των «πρασίνων» στο ΣΕΦ.

Υπάρχουν αρκετοί τρόποι που μπορεί κανείς να αποβάλλει από... μέσα του την πίεση που προκύπτει μετά από έναν κρίσιμο αγώνα. Ο Κώστας Σλούκας επέλεξε να το κάνει κραυγάζοντας!

Μόλις είχε ολοκληρωθεί η τρομερή νίκη του Παναθηναϊκού στο ΣΕΦ κόντρα στον Ολυμπιακό, σε ένα παιχνίδι που έφερε σε απόλυτη ισορροπία (2-2) τη σειρά των τελικών της Stoiximan Basket League, που ο πρωταθλητής θα κριθεί στο Game 5 του ΟΑΚΑ.

Η στέψη θα γίνει στο ΟΑΚΑ: Η μέρα και η ώρα του πέμπτου τελικού ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό
STOIXIMAN BASKET LEAGUE

23:29 - 12.06.2024

Η στέψη θα γίνει στο ΟΑΚΑ: Η μέρα και η ώρα του πέμπτου τελικού ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό

O Παναθηναϊκός νίκησε τον Ολυμπιακό στο Game 4 του ΣΕΦ, ισοφάρισε τη σειρά των τελικών της Stoiximan Basket League και ο πρωταθλητής θα αναδειχθεί στο ΟΑΚΑ το βράδυ της Παρασκευής (14/6).

O αρχηγός των «πρασίνων» και τέως παίκτης των «ερυθρολεύκων», με το που ολοκληρώθηκε η εκτός έδρας νίκη της ομάδας του πήρε φόρα και τρέχοντας πέρασε την φυσούνα του γηπέδου για να κατευθυνθεί στα αποδυτήρια των φιλοξενουμένων. Την ώρα που έκανε αυτό το... πέρασμα άρχισε να ουρλιάζει με μακρόσυρτα φωνήεντα!

🔴 Παναθηναϊκός από ατσάλι, άλωσε το ΣΕΦ και μετέφερε το match ball τίτλου στο Game 5 του ΟΑΚΑ!

Κάντε εγγραφή στο YouTube κανάλι του Sportal.gr για αποκλειστικές συνεντεύξεις, Live Streams και πλούσιο video περιεχόμενο!