Σλούκας: «Ο Αταμάν είναι ο καλύτερος προπονητής τα τελευταία 7-8 χρόνια»

Σλούκας: «Ο Αταμάν είναι ο καλύτερος προπονητής τα τελευταία 7-8 χρόνια»

Απόστολος Μαυράκης 00:21 - 26.10.2024 / Ανανεώθηκε: 01:37 - 26.10.2024

Ο Κώστας Σλούκας ήταν ένας εκ των κορυφαίων της νίκης του Παναθηναϊκού κόντρα στη Φενέρμπαχτσε, ευστοχώντας μάλιστα σε μεγάλα σουτ. Μετά το τέλος του αγώνα, ο ίδιος στάθηκε στην αντίδραση που έβγαλαν οι πράσινοι μετά τις δυσκολίες, ενώ εκθείασε και την συνεργασία του με τον Αταμάν.

Ο Παναθηναϊκός πήρε ένα μεγάλο «διπλό» στη Κωνσταντινούπολη κόντρα στη Φενέρμπαχτσε, επικρατώντας των Τούρκων με το τελικό 76-81.

Ο Κώστας Σλούκας ήταν ένας εκ των διακριθέντων της αναμέτρησης, σημειώνοντας από 13 πόντους, 3 ριμπάουντ, 3 ασίστ, με 20 βαθμούς στη κλίμακα αξιολόγησης και βάζοντας δυο κρίσιμα σουτ όταν η μπάλα «έκαιγε».

Μετά το τέλος του αγώνα, ο ίδιος στάθηκε στην αντίδρασή του μετά τα δύο του κακά παιχνίδια, την συνεργασία του με τον Αταμάν, αλλά και τα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης κόντρα στη Φενέρ:

«Μιλώντας για τον εαυτό μου, έπρεπε να αντιδράσω επειδή ερχόμουν από 2 κακά παιχνίδια. Σήμερα τα κατάφερα.

Αταμάν: «Παίξαμε τέλειο μπάσκετ στα τρία πρώτα δεκάλεπτα, o Σλούκας έβαλε μεγάλα σουτ»
EUROLEAGUE

23:33 - 25.10.2024

Αταμάν: «Παίξαμε τέλειο μπάσκετ στα τρία πρώτα δεκάλεπτα, o Σλούκας έβαλε μεγάλα σουτ»

Ο Εργκίν Αταμάν μίλησε μετά τη λήξη του αγώνα του Παναθηναϊκού με την Φενερμπαχτσέ, δίνοντας βάση στα 3 πρώτα πολύ καλά δεκάλεπτα της ομάδας του, αλλά και στην πολύ καλή εμφάνιση του Κώστα Σλούκα.

Έχουμε καλή συνεργασία με τον Αταμάν. Προσωπικά τον θεωρώ ως τον καλύτερο προπονητή στην Ευρώπη τα τελευταία 7-8 χρόνια. Κάθε φορά απαντάει, είναι πάντα πεινασμένος. Η Φενέρμπαχτσε αντέδρασε στα δυο τελευταία δεκάλεπτα, οπότε έπρεπε να αντιδράσουμε και εμείς.

Μπες ΕΔΩ και βρες όλα τα video της EuroLeague!

Πήραμε κακές αποφάσεις στις τελευταίες επιθέσεις, αλλά μείναμε ήρεμοι στα κρίσιμα σημεία. Συνεχίζουμε, είναι ακόμα Οκτώβριος και έχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας»