Σλούκας: «Είμαι αισιόδοξος - Να φανούμε αντάξιοι των προσδοκιών»

Κώστας Σλούκας

Σλούκας: «Είμαι αισιόδοξος - Να φανούμε αντάξιοι των προσδοκιών»

Sportal newsroom 22:34 - 27.09.2024 / Ανανεώθηκε: 22:52 - 27.09.2024

Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού, Κώστας Σλούκας, μίλησε για τη σημασία του Super Cup ενόψει της νέας προσπάθειας των πράσινων και το τριφύλλι της ερχόμενης σεζόν.

Ο Κώστας Σλούκας δεν έκρυψε την αισιοδοξία του για τη νέα σεζόν, καθώς έφερε ως παράδειγμα την περασμένη σεζόν και την πορεία του Παναθηναϊκού εντός αυτής, ενώ υπογράμμισε πως το πιο σημαντικό είναι να παρουσιαστεί η ομάδα του αντάξια των προσδοκιών που υπάρχουν.

Όσα είπε ο Κώστας Σλούκας στη συνέντευξη Τύπου για το Super Cup:

«Είμαι κι εγώ αισιόδοξος σαν άνθρωπος. Οδηγός είναι η περσινή χρονιά. Είχε διακυμάνσεις. Μυστικά δεν υπάρχουν. Οφείλουμε να πατάμε τα πόδια μας στη γη. Είναι νέα χρονιά με νέους στόχους και ελπίζουμε να φανούμε αντάξιοι των προσδοκιών».

Για τον βαθμό ετοιμότητας του Παναθηναϊκού: «Όντες πρωταθλητές Ελλάδας και Ευρώπης όλοι θα νόμιζαν ότι είμαστε έτοιμοι. Έχουμε πολλή δουλειά μπροστά μας. Πρέπει να πατάμε τα πόδια μας στη γη. Οφείλουμε να είμαστε συγκεντρωμένοι,, είμαστε η ομάδα που θέλουν όλοι να κερδίσουν και πρέπει να είμαστε όσο καλύτεροι γίνεται».

Για το πόσο σημαντικό είναι ο τίτλος του Super Cup; «Οφείλουμε να δείξουμε σεβασμό στην προσπάθεια των άλλων ομάδων. Η αλήθεια είναι πως όλοι περιμένουν τελικό Ολυμπιακού-Παναθηναϊκού. Είναι πάντα ιδιαίτερα αυτά τα παιχνίδια, ειδικά όταν κρίνουν τίτλο. Θα κάνουμε το καλύτερο για να κερδίσουμε».

Για το αν είναι το καλύτερο ρόστερ της τελευταίας 15ετίας: «Αυτό θα το συζητήσουμε στο τέλος της χρονιάς. Το 2009 και οι δύο ομάδες είχαν πολύ καλά ρόστερ με ταλαντούχους παίκτες. Έχουν παίκτες με προσωπικότητες. Οφείλουμε να δούμε πώς θα πάει η χρονιά. Στο τέλος κάνουμε ταμείο».

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!