Ο Κώστας Σλούκας στο Sportal: «Σε ομάδα... Galacticos βάζεις το "εγώ" κάτω από το "εμείς" - Ο Παναθηναϊκός τράβηξε προς τα πάνω τον Ολυμπιακό και τριπλασίασε το μπάτζετ του»

Ο Κώστας Σλούκας στο Sportal: «Σε ομάδα... Galacticos βάζεις το "εγώ" κάτω από το "εμείς" - Ο Παναθηναϊκός τράβηξε προς τα πάνω τον Ολυμπιακό και τριπλασίασε το μπάτζετ του»

Ηλίας Λαλιώτης 21:00 - 18.09.2024 / Ανανεώθηκε: 09:38 - 19.09.2024

Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού, Κώστας Σλούκας, σε μια άκρως ενδιαφέρουσα και αποκαλυπτική συνέντευξη στο Sportal, θυμάται την περσινή ξεχωριστή χρονιά και θέτει τον μεγάλο στόχο για τους «πράσινους» Galacticos.

O Παναθηναϊκός AKTOR γράφτηκε στην ιστορία του ευρωπαϊκού μπάσκετ με την περσινή του κυριαρχία στην EuroLeague.

Μια ομάδα που είχε τερματίσει στην 17η θέση και άλλαξε τα πάντα σε ένα καλοκαίρι κατάφερε να ξεπεράσει κάθε προγνωστικό και να βρεθεί στην κορυφή.

Μεγάλος ηγέτης σε αυτή την ονειρική χρονιά ήταν φυσικά ο Κώστας Σλούκας!

Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού με εμφανίσεις βγαλμένες από... σενάριο ταινίας στον τελικό της EuroLeague κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης και τον 5ο τελικό του ΟΑΚΑ κόντρα στον Ολυμπιακό για το πρωτάθλημα Ελλάδας, οδήγησε την ομάδα του στους δύο κορυφαίους τίτλους της σεζόν.

Οι πρωταθλητές Ευρώπης είναι έτοιμοι να επιστρέψουν στη δράση σε δύο εβδομάδες και ο Κώστας Σλούκας μίλησε στην κάμερα του Sportal και έδωσε το στίγμα του για τη νοοτροπία με την οποία ξεκινούν τη νέα χρονιά οι «πράσινοι».

Ξεκαθάρισε πως ο Παναθηναϊκός δεν έχει να φοβηθεί τίποτα, μιας και είναι καλύτερος από πέρυσι, ενώ χαρακτήρισε Galacticos την ομάδα που έχει δημιουργηθεί επισημαίνοντας, όμως, πως θα πρέπει όλοι να βάλουν το "εγώ" κάτω από το "εμείς".

Παράλληλα, ο Σλούκας αναφέρθηκε στα κίνητρα που έχει για να οδηγήσει και πάλι το Τριφύλλι σε επιτυχίες, ένα εκ των οποίων είναι και το γεγονός πως σκοπεύει να σταματήσει το μπάσκετ στο τέλος του συμβολαίου του, όπως αποκάλυψε στην κάμερα του Sportal.

Τέλος, σχολίασε και την ενίσχυση του Ολυμπιακού, που θεωρεί πως κάνει καλό στο ελληνικό και το ευρωπαϊκό μπάσκετ, χαρακτηρίζοντάς τον πολύ δύσκολο αντίπαλο.

Απολαύστε την αποκαλυπτική συνέντευξη του Κώστα Σλούκα στο Sportal: