Στα χέρια του Κώστα Σλούκα το βραβείο του πιο clutch παίκτη της Euroleague

Κώστας Σλούκας

i

Κώστας Σλούκας/©Intime

Στα χέρια του Κώστα Σλούκα το βραβείο του πιο clutch παίκτη της Euroleague

Sportal newsroom 21:15 - 04.06.2024 / Ανανεώθηκε: 21:15 - 04.06.2024

Ο Κώστας Σλούκας πήρε το βραβείο του πιο clutch παίκτη από την Ένωση Παικτών της Euroleague, για τη σεζόν του 2023-24.

Ο Κώστας Σλούκας, ο αρχηγός του Παναθηναϊκού, έκανε εξαιρετική σεζόν με τους Πράσινους και συνέβαλε καθοριστικά στο να φτάσει ο σύλλογος στα 7 τρόπαια, με τον ίδιο να γίνεται παράλληλα ο μοναδικός εν ενεργεία παίκτης που έχει πάρει το τρόπαιο της Euroleague με 3 διαφορετικές ομάδες.

Μάλιστα σε πολλές στιγμές μέσα στη σεζόν βγήκε μπροστά για τον Παναθηναϊκό και με δικά του καλάθια ή ενέργειες «καθάρισε» στα δύσκολα, με την Ένωση Παικτών της Euroleague να αναγνωρίζει τα πεπραγμένα του εντός παρκέ και τον αναδεικνύει σε πιο clutch παίκτη της σεζόν.

Η σχετική ανάρτηση της Ένωσης Παικτών για τον Κώστα Σλούκα:

Κατά τη διάρκεια της χρονιάς ο Κώστας Σλούκας είχε κατά μέσο όρο από 12,7 πόντους, 5,6 ασίστ και 3,2 ριμπάουντ σε 26:14 λεπτά στο παρκέ.

Πλέον ο Κώστας Σλούκας, όπως και όλη η ομάδα του Παναθηναϊκού, ετοιμάζονται για τους τελικούς της Stoiximan Basket League, με τον αρχηγό των Πρασίνων να θέλει να κατακτήσει και τον πρώτο εγχώριο τίτλο του με το Τριφύλλι, αλλά και το τρίτο σερί πρωτάθλημα εντός των συνόρων, μετά και από τα προηγούμενα δύο με τον Ολυμπιακό.

Σλούκας: «Ίσως ο πιο σημαντικός στόχος μας το Πρωτάθλημα, θέλουμε να καθιερωθούμε και στην Ελλάδα»
STOIXIMAN BASKET LEAGUE

18:03 - 04.06.2024

Σλούκας: «Ίσως ο πιο σημαντικός στόχος μας το Πρωτάθλημα, θέλουμε να καθιερωθούμε και στην Ελλάδα»

Ο Κώστας Σλούκας τόνισε τη θέληση που υπάρχει στον Παναθηναϊκό AKTOR για την κατάκτηση του τίτλου στην Ελλάδα, στη συνέντευξη Τύπου για τους τελικούς της Basket League.