Στο νοσοκομείο για εξετάσεις ο Σλούκας - Η πρώτη εκτίμηση
i

© Intime

Στο νοσοκομείο για εξετάσεις ο Σλούκας - Η πρώτη εκτίμηση

Ηλίας Λαλιώτης 23:21 - 22.01.2024 / Ανανεώθηκε: 10:26 - 14.08.2024

Ο Κώστας Σλούκας έχει ενοχλήσεις στον προσαγωγό και γι' αυτό δεν ξανά μπήκε στο γήπεδο. Πιθανότατα εκτός για το ματς με τη Μακάμπι.

Ανησυχία για τον Κώστα Σλούκα στον Παναθηναϊκό. Ο αρχηγός των πράσινων ένιωσε ενοχλήσεις από το πρώτο κιόλας δεκάλεπτο με αποτέλεσμα να αποχωρήσει από το γήπεδο για τα αποδυτήρια.

Επέστρεψε στο δεύτερο μέρος και έκατσε στον πάγκο, αλλά δεν μπήκε ποτέ ξανά στο παρκέ. Και δεν μπόρεσε να βοηθήσει την ομάδα του στο δεύτερο μέρος, με την απουσία του να είναι εμφανέστατη.

Ο Σλούκας ένιωσε ενοχλήσεις στον αριστερό προσαγωγό, εκεί που είχε το πρόβλημα το προηγούμενο διάστημα και δε θα μπορούσε να το ρισκάρει.

Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού θα πάει στο νοσοκομείο προκειμένου αν υποβληθεί σε εξετάσεις και να φανεί το ακριβές πρόβλημα με τον προσαγωγό του, προκειμένου να ξέρουν και οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού πόσο καιρό θα στερηθούν τις υπηρεσίες τους.

Η εκτίμηση αναφέρει πως δεν υπάρχει κάτι πολύ σοβαρό, πλην όμως είναι πολύ δύσκολο να προλάβει το παιχνίδι με τη Μακάμπι στο Βελιγράδι. Το ματς με τους Ισραηλινούς είναι την ερχόμενη Πέμπτη και δύσκολα σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα ο Σλούκας θα καταφέρει να επιστρέψει και να αγωνιστεί κανονικά.

Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός 85-80: Γκραντ, Πετρούσεφ, Γκος και ασύλληπτο φινάλε στο «πράσινο» 2-0!