Τι θα γίνει αν ο Διαμαντίδης μπει στο ΟΑΚΑ; «Θα πέσουν ντουβάρια» είπε ο Σλούκας στον γιο του θρυλικού γκαρντ του Παναθηναϊκού (vid)
i

printscreen

Τι θα γίνει αν ο Διαμαντίδης μπει στο ΟΑΚΑ; «Θα πέσουν ντουβάρια» είπε ο Σλούκας στον γιο του θρυλικού γκαρντ του Παναθηναϊκού (vid)

Γιώργος Γαβριλάκης 11:21 - 19.05.2024 / Ανανεώθηκε: 07:44 - 29.05.2024

O Κώστας Σλούκας συνάντησε στο παρκέ του ΟΑΚΑ τον γιο του Δημήτρη Διαμαντίδη και του αποκάλυψε τι θα συμβεί αν ο πατέρας του εμφανιστεί ξαφνικά στο γήπεδο του Παναθηναϊκού, εκεί που... έγραψε ιστορία!

Λίγο πριν την αναχώρηση του Παναθηναϊκού για το Βερολίνο, τον τόπο που θα επιδιώξει να κατακτήσει την έβδομη Euroleague της ιστορία τους, ο νέος αρχηγός της ομάδας, Κώστας Σλούκας, συναντήθηκε -στο πλαίσιο της Media Day- με τον γιο του ανθρώπου που όρισε την επιτυχημένη «πράσινη δυναστεία»: Του Δημήτρη Διαμαντίδη.

Ο Σλούκας είδε δύο μικρούς φίλους της ομάδας που πλέον υπηρετεί να κατευθύνονται προς το μέρος του, εκδηλώνοντας με αυτόν τον τρόπο τον θαυμασμό τους και ζητώντας να βγάλουν μία φωτογραφία μαζί του.

Όταν αντιλήφθηκε πως ο ένας εξ αυτών ήταν ο γιος του Διαμαντίδη τότε θέλησε να του εξηγήσει τι ακριβώς θα συμβεί αν ο πατέρας του εμφανιστεί στο ΟΑΚΑ. «Θα πέσουν τα ντουβάρια» του είπε, δείχνοντας με αυτόν τον τρόπο το εντυπωσιακό... βεληνεκές του ανθρώπου που με το τριφύλλι στο στήθος κατέκτησε τρεις φορές την κορυφή της Ευρώπης: 2007, 2009, 2011.

Τρεις φορές την έχει κατακτήσει και ο Σλούκας, το 2012 και το 2013 με τον Ολυμπιακό, το 2017 με την Φενέρμπαχτσε, αλλά θέλει όσο τίποτα άλλο μία τέταρτη με τον Παναθηναϊκό!