Σπουδαία κίνηση Σλούκα: Χάρισε στο σταφ του Παναθηναϊκού το πριμ πρόκρισης στο Final 4!

Ο Κώστας Σλούκας

Σπουδαία κίνηση Σλούκα: Χάρισε στο σταφ του Παναθηναϊκού το πριμ πρόκρισης στο Final 4!

Ηλίας Λαλιώτης 22:34 - 13.05.2024 / Ανανεώθηκε: 09:49 - 29.05.2024

Ο Κώστας Σλούκας είναι ηγέτης εντός κι εκτός παρκέ για τον Παναθηναϊκό AKTOR και το απέδειξε με έναν ακόμα τρόπο.

Ο Κώστας Σλούκας άλλαξε τα δεδομένα για τον Παναθηναϊκό AKTOR το περασμένο καλοκαίρι με την απόφασή του να δεχθεί την πρόταση που του έγινε μετά την αποχώρησή του από τον Ολυμπιακό.

Ο κορυφαίος Έλληνας γκαρντ πήρε από το χέρι τους «πράσινους» με την απόδοσή του στο παρκέ στο δεύτερο μισό της σεζόν, τον οδήγησε στη δεύτερη θέση της regular season και εν συνεχεία μαζί με τον Κέντρικ Ναν έκαναν τη διαφορά στα playoffs κόντρα στη Μακάμπι Τελ Αβίβ.

Και πρόσφεραν τα μέγιστα ώστε ο Παναθηναϊκός να επιστρέψει σε Final Four μετά από 12 χρόνια και να βρεθεί στο Βερολίνο την επόμενη εβδομάδα (24-26 Μαΐου). Δεν είναι άλλωστε τυχαίο πως ο 34χρονος γκαρντ βρέθηκε στην δεύτερη καλύτερη πεντάδα της Ευρωλίγκα και ο Αμερικανός στην πρώτη.

Ο Κώστας Σλούκας, ωστόσο, αποδεικνύεται ηγέτης κι εκτός παρκέ, πραγματοποιώντας μια σπουδαία κίνηση που δείχνει το μεγαλείο του και ως άνθρωπο.

Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού χάρισε το πριμ πρόκρισης στο Final Four που προβλεπόταν στο συμβόλαιό του, στα μέλη του σταφ της ομάδας (συνεργάτες του Αταμάν, φροντιστές, μέλη του ιατρικού τιμ), θέλοντας να τους ευχαριστήσει και να τους δείξει πόσο σημαντικοί ήταν στη συνολική προσπάθεια της ομάδας.