Το highlight της καριέρας του Κουίνσι Μίλερ είναι μία σέλφι με δύο γυμνές γυναίκες

Το highlight της καριέρας του Κουίνσι Μίλερ είναι μία σέλφι με δύο γυμνές γυναίκες

Sportal newsroom 11:19 - 29.05.2023 / Ανανεώθηκε: 15:58 - 14.08.2024

O πρώην παίκτης του Ερυθρού Αστέρα (και της Μακάμπι, αλλά και των Ντένβερ Νάγκετς) Κουίνσι Μίλερ αγωνίζεται πλέον στην Ιαπωνία και είχε χρόνια να κάνει αίσθηση. Το έκανε τώρα, όχι με το παιχνίδι του στο παρκέ, αλλά με τη φωτογραφία του ευρισκόμενος ανάμεσα σε δύο γυμνές γυναίκες.

Ο Κουίνσι Μίλερ δύο φορές κατάφερε να εντυπωσιάσει στην καριέρα του. Η πρώτη ήταν όταν με τον Ερυθρό Αστέρα ολοκλήρωσε εντυπωσιακά το 2016, μια σεζόν που τον τοποθέτησε στη δεύτερη καλύτερη πεντάδα της Euroleague (μαζί με Τζίτζι Ντατόμε, Εκπε Ουντό, Άντονι Ράντολφ και Γκουστάβο Αγιον). 

Τώρα ήταν η δεύτερη φορά που κατάφερε να βρεθεί στο... επίκεντρο. Όχι μόνο της συζήτησης, αλλά και στο επίκεντρο δύο γυναικών. Και για την ακρίωεια βρέθηκε ανάμεσά τους. 

H οικογένεια Κάρι έχει μετανιώσει για την υπερέκθεση των παιδιών της (vid)
NBA

10:06 - 29.05.2023

H οικογένεια Κάρι έχει μετανιώσει για την υπερέκθεση των παιδιών της (vid)

Κάνοντας την αυτοκριτική τους ως γονείς ο Στέφεν Κάρι και η σύζυγός του Αγίσα αποφάσισαν πως θα πρέπει να προστατεύσουν περισσότερο τα παιδιά τους από τον κόσμο του internet. Πλέον, δεν τους αφήνουν να πρωταγωνιστούν στα social media, δεν έχουν κινητά τηλέφωνα, αλλά έχουν έξυπνα ρολόγια για λόγους ασφαλείας.

Ο 30χρονος Αμερικανός φόργουορντ, που έχει γίνει γυρολόγος των γηπέδων του πλανήτη, πλέον αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Ιαπωνίας και επέστρεψε στην επιφάνεια, αλλά όχι εξαιτίας κάποιας επίδοσής του στο παρκέ. 

Το έκανε λόγω της... γοητείας του και των ερωτικών του περιπτύξεων. Ο Μίλερ πάνω στην ένταση της στιγμής ανήρτησε στα κοινωνικά δίκτυα μία προσωπική του εμπειρία, την ώρα που ήταν ξαπλωμένος στο κρεβάτι και δεξιά του ήταν μία γυμνή γυναίκα. Το ίδιο και αριστερά του! 

Ο πρώην NBAer με τους Ντένβερ Νάγκετς της διετίας 2012-14, αλλά και πάλαι ποτέ παίκτης της Μακάμπι Τελ Αβίβ (πέραν από τον Ερυθρό Αστέρα) δεν άφησε για ώρα την φωτογραφία στο κοινωνικά δίκτυα. Την έσβησε πολύ γρήγορα, αλλά τα... λαγωνικά του internet είχαν προλάβει να κάνουν το αντίγραφό τους και να την... αναστήσουν για να μην ξεχάσει ποτέ κανείς το highlight του Κουίνσι Μίλερ.