«Συνήθισα να κοιμάμαι με την υπογεγραμμένη φανέλα του όταν ήμουν παιδί»: Η τρομερή ιστορία του rookie των Λέικερς που συνάντησε το είδωλό του, Στεφ Κάρι!

Κουίνσι Ολιβάρι

«Συνήθισα να κοιμάμαι με την υπογεγραμμένη φανέλα του όταν ήμουν παιδί»: Η τρομερή ιστορία του rookie των Λέικερς που συνάντησε το είδωλό του, Στεφ Κάρι!

Χρήστος Τσάλτας 10:03 - 19.10.2024 / Ανανεώθηκε: 10:03 - 19.10.2024

Θα μπορούσε να ήταν μια στιγμή αγνής αγάπης για το άθλημα. Ο Κουίνσι Ολιβάρι είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τον παίκτη που θαύμαζε από παιδί, τον Στεφ Κάρι και όταν κλήθηκε να μιλήσει γι αυτό «έσπασε».

Το τελευταίο παιχνίδι της preseason ανάμεσα σε Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς και Λος Άντζελες Λέικερς είχε λήξει, με την ομάδα από την Bay Area να φτάνει στη νίκη. Το αποτέλεσμα όμως λίγη σημασία είχε, μιας και δεν θα επηρέαζε τη σεζόν καμίας από τις δύο ομάδες. Για κάποιους εκ των πρωταγωνιστών όμως ήταν κάτι παραπάνω από ένα παιχνίδι.

Ο Κουίνσι Ολιβάρι αγωνίστηκε στην αναμέτρηση έχοντας 22 πόντους και 7 ριμπάουντ. Σε ακόμα ένα παιχνίδι έδειξε πως διαθέτει την ικανότητα να σταθεί στο κορυφαίο επίπεδο και ως μέλος του ροτέισιον της ομάδας του Τζέι Τζέι Ρέντικ.

Ο Κουίνσι Ολιβάρι δεν είναι απλώς ο τύπος που έβγαλε μια selfie με τον ΛεΜπρόν Τζέιμς...
NBA

10:19 - 12.10.2024

Ο Κουίνσι Ολιβάρι δεν είναι απλώς ο τύπος που έβγαλε μια selfie με τον ΛεΜπρόν Τζέιμς...

Ήρθε από το πουθενά και κατάφερε να κάνει μια ολόκληρη χώρα να μιλάει γι' αυτόν, χάρη στα πεπραγμένα του σε αγώνα της pre-season. Ο Κουίνσι Ολιβάρι ήρθε, έχοντας την... ευλογία του ΛεΜπρόν Τζέιμς.

Μόνο που όσα ακολούθησαν μετά το παιχνίδι είχαν πολύ μεγαλύτερη σημασία από τα κατορθώματά του εντός αυτού.

Μόλις η αναμέτρηση είχε ολοκληρωθεί, ο Ολιβάρι είχε μια ευκαιρία ζωής. Διότι μίλησε με το είδωλό του, τον Στεφ Κάρι. Για πρώτη φορά είχε την ευκαιρία να του εκφράσει όσα σκεφτόταν από παιδί και να μπορέσει να του πει δυο κουβέντες. Κάτι που για πολλούς έμοιαζε με κάτι το απλό, για εκείνον ήταν όλος ο κόσμος.

Στο πλαίσιο αυτό μάλιστα, ο Ολιβάρι, που ήταν ένας από τους undrafted παίκτες που μπήκαν στο ρόστερ των Λέικερς αυτό το καλοκαίρι, διηγήθηκε μια ξεχωριστή ιστορία με πρωταγωνιστή τον Στεφ Κάρι. Και στο τέλος λύγισε, φέρνοντας στο μυαλό του το πόσο σπουδαίο ήταν αυτό που βίωσε στο Chase Center.

Μιλώντας για τη συνάντησή του με τον ηγέτη των Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς είπε: «Είναι τρελό γιατί μου άρεσε από τότε που πήγαινα σχολείο. Δεν ξέρω τι να πω. Είναι ο πιο αγαπημένος μου παίκτης. Το πρώτο που μου είπε είναι "είμαι μεγάλος φαν του παιχνιδιού του" και η αλήθεια να λέγεται είμαι μεγάλος φαν του εγώ. Έχω τη φανέλα του, την υπέγραψε δύο φορές.

Κοιμόμουν με αυτή τη φανέλα. Ήθελα τόσο πολύ να γίνω σαν αυτόν. Το να είμαι σε θέση να τον συναντήσω, να τον ακούσω και να μου δείξει σεβασμό, αλλά και να μιλάμε μετά το παιχνίδι, να μου υπογράφει ένα ζευγάρι παπούτσια, σημαίνει τα πάντα. Η μαμά και ο μπαμπάς μου το ξέρουν».