Κουλμπόκα: «Ευκαιρία να τσεκάρουμε το επίπεδό μας ο Παναθηναϊκός»
i

Κουλμπόκα / ©Intime

Κουλμπόκα: «Ευκαιρία να τσεκάρουμε το επίπεδό μας ο Παναθηναϊκός»

Sportal newsroom 20:44 - 01.01.2023 / Ανανεώθηκε: 10:52 - 20.08.2024

Στον αγώνα του Προμηθέα με τον Παναθηναϊκό αναφέρθηκε ο Λιθουανός γκαρντ των Πατρινών, τονίζοντας ότι η ομάδα του μπορεί να τσεκάρει το επίπεδό της και να δει που χρειάζεται βελτίωση.

Οι δύο ομάδες θα δώσουν το εξ' αναβολής ματς τους για την 5η αγωνιστική της Basket League αύριο 2/1 στην Πάτρα και ο Λιθουανός παίκτης του Προμηθέα έκανε δήλωση στην οποία αναφέρει ότι η ομάδα της Αθήνας είναι πολύ φορμαρισμένη. 

Ερυθρόλευκο ρεβεγιόν στο ΟΑΚΑ: Ο Ολυμπιακός διέλυσε τον Παναθηναϊκό (95-71)
EUROLEAGUE

22:42 - 30.12.2022

Ερυθρόλευκο ρεβεγιόν στο ΟΑΚΑ: Ο Ολυμπιακός διέλυσε τον Παναθηναϊκό (95-71)

Ο Ολυμπιακός ήταν ο απόλυτος κυρίαρχος στο ντέρμπι του ΟΑΚΑ για την Ευρωλίγκα, με την ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα να επικρατεί του Παναθηναϊκού με το επιβλητικότατο 95-71 και να φτάνει στο 10-0 κόντρα στον «αιώνιο» σε όλες τις διοργανώσεις!

Οι «πράσινοι» πήγαν στην Πάτρα με μοναδική απουσία αυτή του Καλαϊτζάκη κι εκεί οι γηπεδούχοι θα θελήσουν να εκμεταλλευτούν την κακή ψυχολογία που υπάρχει στον Παναθηναϊκό μετά την βαριά ήττα που υπέστη από τον Ολυμπιακό στην Euroleague. 

Μπορεί οι παίκτες του Ράντονιτς να μην έδειξαν το καλό τους πρόσωπο στο ΟΑΚΑ, όμως ο Κουλμπόκα δεν επαναπαύεται και στην τοποθέτησή του αναφέρει: «Παίζουμε απέναντι σε μια πολύ καλή και φορμαρισμένη ομάδα υψηλού επιπέδου. Είναι μια καλή ευκαιρία για εμάς να δούμε σε τι επίπεδο βρισκόμαστε και πως μπορούμε να βελτιωθούμε».