Αργεί ακόμα η επιστροφή του Κρις Μίντλετον

Φωτ. IMAGO

Αργεί ακόμα η επιστροφή του Κρις Μίντλετον

Απόστολος Μαυράκης 08:51 - 29.09.2024 / Ανανεώθηκε: 08:58 - 29.09.2024

O Κρις Μίντλετον βρίσκεται ακόμα σε στάδια αποθεραπείας από την διπλή επέμβασή του στους αστραγάλους και ίσως αργήσει να επιστρέψει στην δράση.

Σύμφωνα με τον Αμερικανό δημοσιογράφο Κρις Χέινς, ο «παρτενέρ» του Γιάννη Αντετοκούνμπο και κορυφαίος σουτέρ των Μπακς, Κρις Μίντλετον, έχει ακόμα... δρόμο μέχρι την ώρα της επιστροφής του. Ο 33χρονος πολύπειρος γκαρντ του Μιλγουόκι προέβη σε διπλή εγχείρηση το περασμένο καλοκαίρι, μία στον δεξί και μία στον αριστερό του αστράγαλο.

Ο Μίντλετον «πέρασε» την πόρτα του χειρουργείου στα μέσα του Ιουλίου, όμως ακόμη φαίνεται να βρίσκεται σε στάδια προετοιμασίας. Βάσει και του παρακάτω post του Κρις Χέινς στο X, ο σουτέρ των Μπακς δεν έχει «μπει» ακόμα σε καταστάσεις 5-5 και κανονικού διπλού.

Ενθαρρυντικό στοιχείο είναι πως η αποθεραπεία του «εξελίσσεται καλά», όμως η κατάσταση απαιτεί λεπτού χειρισμού προκειμένου να γυρίσει πίσω υγιής και στο 100% της φυσικής του κατάστασης.

Την περασμένη σεζόν ο Μίντλετον μέτρησε 15,1 πόντους, 5,3 ασίστ και 4,7 ριμπάουντ σε συνολικά 55 παιχνίδια. Φυσικά και η απουσία του θα είναι ηχηρή για τα «ελάφια», παρόλα αυτά μπορεί να λειτουργήσει και ως κίνητρο για εκείνα να μπουν πιο δυναμικά στην σεζόν και να καλύψουν γρήγορα το κενό που θα αφήσει ο Μίντλετον.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο βέβαια δεν θα μείνει μόνος του, αφού δίπλα του έχει ήδη από πέρσι τον σούπερ-σταρ Ντέιμιαν Λίλαρντ, ο οποίος είναι υγιέστατος και ετοιμάζεται να ηγηθεί των Μπακς. Τώρα όσον αφορά το κενό που δημιουργείται στην θέση του σούτινγκ γκαρντ με την απουσία του Μίντλετον, ο κλήρος του αναπληρωτή πέφτει στον Γκάρι Τρεντ Τζούνιορ.

Αυτός είναι ο πρώτος «επιλαχών», βέβαια το depth chart των Μπακς στις θέσεις του «ασσόδυου» διαθέτει μερικές φρέσκες επιλογές, στις οποίες μπορεί να δοθεί μια χρυσή ευκαιρία για να πρωταγωνιστήσουν, όπως οι Ντελόν Ράιτ και Έι-Τζέι Γκριν.

Βέβαια, υπάρχει και η επιλογή του έμπειρου Πατ Κόνατον, ο οποίος αν και δυσκίνητος, μπορεί να αναπληρώσει κάποια... χαμένα σουτ από την απουσία του Μίντλετον. Η πρεμιέρα των «ελαφιών» στο NBA είναι προγραμματισμένη στις 24 του Οκτώβρη κόντρα στους 76ers του Πολ Τζορτζ και του Ζοέλ Εμπίντ, όπου και τότε θα δούμε τα πρώτα δείγματα των... «Middleton-less» Bucks.