Κρις Μπος: «Είχα προτάσεις από ομάδες Euroleague»

Φωτ. IMAGO

Κρις Μπος: «Είχα προτάσεις από ομάδες Euroleague»

Χρήστος Τσάλτας 09:05 - 25.08.2024 / Ανανεώθηκε: 09:12 - 25.08.2024

Ο Κρις Μπος ήταν ένας από τους εκλεκτούς καλεσμένους του Γκόραν Ντράγκιτς, στο παιχνίδι προς τιμήν του, με τον παλαίμαχο φόργουορντ των Τορόντο Ράπτορς και των Μαϊάμι Χιτ να αποκαλύπτει πως είχε προτάσεις από ομάδες της Euroleague στο παρελθόν.

Στη Λιουμπλιάνα χτύπησε η καρδιά του παγκόσμιου μπάσκετ το βράδυ του Σαββάτου (24/08). Εκεί ο Γκόραν Ντράγκιτς έβαλε τίτλους τέλους μιας σπουδαίας καριέρας, με την εθνική ομάδα της Σλοβενίας να ανακοινώνει πως το νο.3 θα αποσυρθεί προς τιμήν του, σε μια κίνηση που δείχνει το impact του «Δράκου» με τα χρόνια στα παρκέ.

Στη «βραδιά του Δράκου», όπως την ονόμασαν οι Σλοβένοι ήταν η αφρόκρεμα του παγκόσμιου μπάσκετ. Από τον Λούκα Ντόντσιτς και τον Νίκολα Γιόκιτς, έως τον Στιβ Νας, τον Ντιρκ Νοβίτσκι και τον Κρις Μπος, που επέστρεψε στη δράση, για λογαριασμό του άλλοτε συμπαίκτη του στους Μαϊάμι Χιτ.

«Η νύχτα του Δράκου»: Το τελευταίο αντίο του Γκόραν Ντράγκιτς είχε πειράγματα, συγκίνηση και ξεχωριστές στιγμές! (vids)
ΜΠΑΣΚΕΤ

00:27 - 25.08.2024

«Η νύχτα του Δράκου»: Το τελευταίο αντίο του Γκόραν Ντράγκιτς είχε πειράγματα, συγκίνηση και ξεχωριστές στιγμές! (vids)

Η βραδιά που ήταν αφιερωμένη στον εμβληματικό Γκόραν Ντράγκιτς, που κρεμάει τα μπασκετικά του παπούτσια, δεν γινόταν να μην είναι ξεχωριστή, όπως είναι και ο ίδιος.

Ο σεβασμός ανάμεσα στους δύο άντρες είναι στο υψηλότερο δυνατό επίπεδο, με τον Μπος να το δείχνει με την παρουσία του στην Stojice Arena, στη Σλοβενία.

Στο περιθώριο της παρουσίας του μάλιστα ρωτήθηκε για το αν είχε προτάσεις από ομάδες της Ευρώπης στα χέρια του. Όπως αποκάλυψε για την απόκτησή του κινήθηκαν ομάδες από την Ισπανία και την Γαλλία, που αγωνίζονται στην Euroleague, χωρίς όμως ο ίδιος να μπει σε διαδικασία να σκεφτεί κάποια πρόταση.

«Είχα κάποιες προτάσεις από την Ευρώπη. Αλλά δεν ήταν το χρονικό σημείο κατάλληλο και δεν ήμουν σε θέση που ήθελα να μετακινήσω την οικογένειά μου τόσο μακριά. Το πήρα ως σημάδι και προχώρησα. Οι προτάσεις αυτές ήταν από ομάδες Euroleague,από Γαλλία και Ισπανία», ήταν τα λόγια του Μπος, που βρέθηκε στη Λιουμπλιάνα για τον Γκόραν Ντράγκιτς.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!