Νέο «μπαμ» στο NBA: Στους Ουόριορς ο Κρις Πολ!

Πουλ & Πολ

i

Πουλ & Πολ / © Twitter

Νέο «μπαμ» στο NBA: Στους Ουόριορς ο Κρις Πολ!

Aχιλλέας Μαυροδόντης 22:40 - 22.06.2023 / Ανανεώθηκε: 15:23 - 14.08.2024

Ο Κρις Πολ θα γίνει ξανά κάτοικος Καλιφόρνια, με τους Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς να τον κάνουν δικό τους, στέλνοντας τον Τζόρνταν Πουλ στους Ουάσιγκτον Ουίζαρντς.

Μια σπουδαία κίνηση έκαναν οι Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς, με την ομάδα του Σαν Φρανσίσκο να κάνει δικό της τον Κρις Πολ

Ο πολύπειρος γκαρντ, ο οποίος πριν λίγες ημέρες είχε γίνει ανταλλαγή από τους Φοίνιξ Σανς στους Ουάσινγκτον Ουίζαρντς, εν τέλει φαίνεται πως μετακομίζει ξανά, με τον Άντριαν Βονιαρόφσκι να αναφέρει πως ο παίκτης θα γίνει άμεσα συμπαίκτης με τους Στεφ Κάρι και Κλέι Τόμπσον

Ο Τζόρνταν Πουλ θα κάνει την αντίθεση διαδρομή, μετακομίζοντας στους Ουίζαρντς, ενώ μαζί του θα βρεθούν στην Ουάσιγκτον μία επιλογή στον 1ο γύρο του Draft του 2030 και άλλη μία, δευτέρου γύρου όμως, στο Draft του 2027.

Έτσι, οι Ουίζαρντς απέκτησαν επιλογές για το μέλλον, αλλά και έναν γκαρντ που δείχνει πως τα επόμενα χρόνια θα μπορέσει να μπει στην ελίτ, ενώ από την άλλη οι Ουόριορς, πέραν των Στεφ Κάρι, Κλέι Τόμπσον και Άντριου Ουίγκινς, έχουν πλέον ακόμα έναν παίκτη πρώτης γραμμής, μαζί με τον οποίο έχουν την δυνατότητα να διεκδικήσουν ένα πρωτάθλημα. 

Υπόθεση Βεζένκοφ: Ρεπορτάζ από τις ΗΠΑ για τους Κινγκς φέρνει χαμόγελα στον Ολυμπιακό
NBA

20:28 - 22.06.2023

Υπόθεση Βεζένκοφ: Ρεπορτάζ από τις ΗΠΑ για τους Κινγκς φέρνει χαμόγελα στον Ολυμπιακό

Οι Σακραμέντο Κινγκς φαίνεται πως θέλουν τον Πασκάλι Σιάκαμ και τον Όου Τζι Ανουνόμπι των Ράπτορς, κινήσεις που, εάν γίνουν, μπορούν να κρατήσουν στον Ολυμπιακό τον Σάσα Βεζένκοφ.

Ο Πουλ είχε γίνει πρωταγωνιστής σε ένα άσχημο περιστατικό με τον Ντρέιμοντ Γκριν το περασμένο καλόκαίρι, όταν ο δεύτερος τον γρονθοκόπησε την ώρα της προπόνησης. Το περιστατικό θεωρήθηκε λήξαν, όμως ποτέ έκτοτε τα πράγματα δεν ήταν τα ίδια. Ο Πουλ βέβαια έκανε εξαιρετική σεζόν με 20 πόντους περίπου κατά μέσο όρο, όμως η απογοητευτική του παρουσία στα πλέι οφς έριξε τις μετοχές του, με τους Ουόριορς εν τέλει να αποφασίζουν να τον στείλουν με ανταλλαγή.