Με συμπτώματα εμφράγματος ο Κρις Σίνγκλετον μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Κρις Σίνγκλετον

i

© Intime

Με συμπτώματα εμφράγματος ο Κρις Σίνγκλετον μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Γιώργος Γαβριλάκης 10:40 - 03.05.2023 / Ανανεώθηκε: 16:39 - 14.08.2024

Ο 33χρονος φόργουορντ της Αναντολού Εφές, Κρις Σίνγκλετον, ένοιωσε έντονους πόνους στο στήθος. Διεκομίσθη εκτάκτως στο νοσοκομείο και βρίσκεται υπό ιατρική παρακολούθηση, με τις πρώτες εξετάσεις να είναι καθησυχαστικές σύμφωνα με την ανακοίνωση της ομάδας του.

Έντονοι πόνοι στο στήθος οδήγησαν τον Κρις Σίνγκλετον στο νοσοκομείο. Ο 33χρονος φόργουορντ της Αναντολού Εφές ένοιωσε συμπτώματα που προσμοίαζαν σε καρδιακό επεισόδιο και μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο. 

Τούρκικα μέσα αρχικά ανέφεραν πως ο Αμερικανός υπέστη έμφραγμα, αλλά ακολούθως η επίσημη ανακοίνωση της ομάδα του ήρθε να καθησυχάσει τους συγγενείς και τους φίλους του. 

Σίγησε την κόλαση της «Stark Arena» η Ρεάλ Μαδρίτης και φώναξε ότι είναι ζωντανή!
EUROLEAGUE

23:32 - 02.05.2023

Σίγησε την κόλαση της «Stark Arena» η Ρεάλ Μαδρίτης και φώναξε ότι είναι ζωντανή!

Μίλησε η καρδιά της Βασίλισσας στο Βελιγράδι! Μέσα στην καυτή «Stark Arena» και χάρη στο απίστευτο τρίποντο του Γουίλιαμς – Γκος στα 24’’ πριν από τη λήξη, η Ρεάλ Μαδρίτης επικράτησε 82-80 της Παρτίζαν και μείωσε τη σειρά σε 2-1!

«Η στεφανιογραφία στην οποία υποβλήθηκε ο Κρις Σίνγκλετον, ήταν καθαρή», ενημέρωσαν μέσω των κοινωνικών δικτύων οι άνθρωποι της ομάδας για να προσθέσουν πως «ο παίκτης μας θα συνεχίσει να υποβάλλεται σε εξετάσεις για να εντοπιστεί ο λόγος που ένοιωσε πόνους στο στήθος. Σε αυτό το διάστημα θα βρίσκεται υπό επιτήρηση και οποιαδήποτε εξέλιξη θα γίνει γνωστή από την ομάδα».

Η είδηση για την περιπέτεια του Σίνγκλετον ήρθε σε συνέχεια της τρομερής και τρομακτικής εμπειρίας που βίωσε πριν από λίγες ώρες και ο συμπαίκτης του Μπράιαν Ντάνστον. Θυμίζουμε πως ο τελευταίος σώθηκε από... θαύμα όταν είδε ένα κοντέινερ να πέφτει πάνω στο καπό του αυτοκινήτου του την ώρα που οδηγούσε.