Κρις Τζόουνς: Ανανέωσε με την Βαλένθια έως το 2026

Κρις Τζόουνς

i

©Photo by Pablo Morano/MB Media/Getty Images

Κρις Τζόουνς: Ανανέωσε με την Βαλένθια έως το 2026

Άγγελος Φραγκισκάτος 16:40 - 24.03.2023 / Ανανεώθηκε: 17:39 - 14.08.2024

Η Βαλένθια επέκτεινε την συνεργασία της με τον Κρις Τζόουνς, για ακόμη άλλα τρία χρόνια.

Ο Κρις Τζόουνς ήρθε σε συμφωνία με τη Βαλένθια για την ανανέωση του συμβολαίου του, καθώς θα παραμείνει στον ισπανικό σύλλογο μέχρι το καλοκαίρι του 2026.

Η Βαλένθια δεν έχει μόνιμη θέση στην EuroLeague. Ως εκ τούτου, το νέο συμβόλαιο του 29χρονου Αμερικάνου περιλαμβάνει ρήτρα αποχώρησης από την διοργάνωση. Ωστόσο, αυτή η ρήτρα δεν θα ισχύει αυτό το καλοκαίρι. 

Ένας μήνας γεμάτος εμπόδια αλλά ήρθε η ώρα να διώξει το βάρος
ΠΑΡΗΣ ΤΣΕΛΕΠΙΔΗΣ

10:49 - 24.03.2023

Ένας μήνας γεμάτος εμπόδια αλλά ήρθε η ώρα να διώξει το βάρος

Ο Παναθηναϊκός πορεύεται εδώ και έναν μήνα υπό τις οδηγίες του Χρήστου Σερέλη με τον Έλληνα τεχνικό να έχει βελτιώσει την εικόνα του παρά τα ουκ ολίγα που είχε να αντιμετωπίσει. Παρόλα αυτά πλέον ήρθε η ώρα να βγει ακόμη πιο δυνατός ώστε να τα δώσει όλα για το πρωτάθλημα. Γράφει ο Πάρης Τσελεπίδης.

Η ισπανική ομάδα έχει βάλει στόχο να γίνει μόνιμη η συμμετοχή της στη EuroLeague. Το νέο γήπεδο της Βαλένθια, όπου θα είναι έτοιμο το 2024 αναμένεται να ενισχύσει την προσπάθεια του συλλόγου για την επίτευξη αυτού του στόχου στο μέλλον.

Ο Τζόουνς έπαιξε καθοριστικό ρόλο αυτή τη σεζόν, παίζοντας καθοριστικό ρόλο στην πορεία της ομάδας στη EuroLeague.

Ο Αμερικάνος γκαρντ ύψους 1,88, μετράει τη φετινή σεζόν της EuroLeague κατά μέσο όρο 14,2 πόντους ανά αγώνα, 4,6 ασίστ και 2,3 ριμπάουντ κατά μέσο όρο.