Ελλάδα και Κροατία έφτασαν στο ΣΕΦ για τον τελικό του Προολυμπιακού Τουρνουά (vids)

Εθνική ομάδα

Ελλάδα και Κροατία έφτασαν στο ΣΕΦ για τον τελικό του Προολυμπιακού Τουρνουά (vids)

Χρήστος Τσάλτας 18:55 - 07.07.2024 / Ανανεώθηκε: 19:33 - 07.07.2024

Η Εθνική ομάδα αντιμετωπίζει την Κροατία, στον τελικό του Προολυμπιακού Τουρνουά του ΣΕΦ, με τις δύο ομάδες να φτάνουν στο γήπεδο για τη μεγάλη αναμέτρηση.

Ώρα τελικού στο ΣΕΦ. Η Εθνική ομάδα μετά από τρεις εμφατικές νίκες απέναντι σε Δομινικανή Δημοκρατία, Αίγυπτο και Σλοβενία, έχει ένα εμπόδιο να ξεπεράσει το βράδυ της Κυριακής, ώστε να επιστρέψει στους Ολυμπιακούς αγώνες μετά από 16 ολόκληρα χρόνια. Αντίπαλός της η Κροατία των Ίβιτσα Ζούμπατς, Μάριο Χεζόνια και Ντάριο Σάριτς, που θα προσπαθήσει να επιστρέψει κι αυτή με τη σειρά της στο μεγάλο αθλητικό ραντεβού του καλοκαιριού.

Το παιχνίδι στο φαληρικό στάδιο είναι αυτό που τραβάει όλα τα βλέμματα των φίλων του μπάσκετ, με το ενδιαφέρον να είναι τεράστιο σε όλο τον πλανήτη. Άλλωστε όταν υπάρχει στο παρκέ ένας σούπερ σταρ σαν τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, η προβολή αυτόματα είναι τεράστια.

Η συνάντηση και η αγκαλιά Σπανούλη - Ντόντσιτς στα αποδυτήρια μετά το τέλος του αγώνα Ελλάδα-Σλοβενία
ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ

17:00 - 07.07.2024

Η συνάντηση και η αγκαλιά Σπανούλη - Ντόντσιτς στα αποδυτήρια μετά το τέλος του αγώνα Ελλάδα-Σλοβενία

Ο ομοσπονδιακός προπονητής Βασίλης Σπανούλης και ο Λούκα Ντόντσιτς είχαν θερμή συνομιλία στα αποδυτήρια μετά το τέλος του ημιτελικού του Προολυμπιακού τουρνουά στο ΣΕΦ

Περίπου 2 ώρες πριν από το τζάμπολ του αγώνα η ελληνική αποστολή έφτασε στο Φάληρο για την αναμέτρηση προεξάρχοντων των Βασίλη Σπανούλη και Γιάννη Αντετοκούνμπο. Στο παιχνίδι του ΣΕΦ δεν θα αγωνιστεί ο Κώστας Αντετοκούνμπο, λόγω τραυματισμού στο γόνατο, όμως βρίσκεται μαζί με την αποστολή, όπως και ο Θανάσης Αντετοκούνμπο.

Λίγη ώρα αργότερα έφτασε στο ΣΕΦ και η αποστολή της Κροατίας, με τον Γιόσιπ Σέσαρ να έχει όλους τους παίκτες ετοιμοπόλεμους και την ψυχολογία σε πολύ καλά επίπεδα μετά τη νίκη στον ημιτελικό του Σαββάτου.

Δείτε μέσα από το Sportal τις αφίξεις των δύο ομάδων στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας: