Ξεκινάει το τουρνουά στη Ρόδο: Η Μακάμπι αντιμετωπίζει την Φενέρμπαχτσε στην πρεμιέρα - Ο Παναθηναϊκός μπαίνει στη «μάχη» το Σάββατο
i

© photo by Getty Images / Ideal Images

Ξεκινάει το τουρνουά στη Ρόδο: Η Μακάμπι αντιμετωπίζει την Φενέρμπαχτσε στην πρεμιέρα - Ο Παναθηναϊκός μπαίνει στη «μάχη» το Σάββατο

Γιώργος Γαβριλάκης 09:16 - 15.09.2023 / Ανανεώθηκε: 13:30 - 14.08.2024

Το Nick Galis International Tournament ξεκινάει το απόγευμα της Παρασκευής (15/9, 16:00, Action 24) με την αναμέτρησης της Φενέρμπαχτσε του Δημήτρη Ιτούδη με την Μακάμπι του Όντεντ Κάτας - Το Σάββατο (16/9) ο Παναθηναϊκός κοντράρεται με τους Τούρκους και την Κυριακή (17/9) με τους Ισραηλινούς.

Στη Ρόδο, το νησί των Ιπποτών που παραμένει και σμαραγδένιο, παρά τις καταστροφικές πυρκαγιές του Ιουλίου και του Αυγούστου, ξεκινάει σήμερα (Παρασκευή 15/9) και ολοκληρώνεται την Κυριακή (17/9) το Nick Galis International Tournament που συμμετέχει ο Παναθηναϊκός του Εργκίν Αταμάν, η Φενέρμπαχτσε του Δημήτρη Ιτούδη και η Μακάμπι του Όντετ Κάτας. Δηλαδή, τρεις ομάδες της Euroleague σε πολύ σημαντικά τεστ εν όψει της νέας ευρωπαϊκής χρονιάς που ξεκινάει στις 5 Οκτωβρίου. 

Τα δύο τελευταία σύνολα, αυτά που εκπροσωπούν την ομάδα της Κωνσταντινούπολης και του Τελ Αβίβ, θα αναμετρηθούν την πρώτη μέρα της διεθνούς διοργάνωσης στο γήπεδο που αγωνίζεται ο Κολοσσός και το παιχνίδι θα ξεκινήσει στις 16:00 με τηλεοπτική μετάδοση -όπως και όλα τα παιχνίδια του τουρνουά- από το Action 24. 

Αυτή θα είναι η πρεμιέρα, ενώ το Σάββατο ο Παναθηναϊκός θα αντιμετωπίσει την Φενέρμπαχτσε και την Κυριακή την Μακάμπι στα παιχνίδια που ολοκληρώνουν την δράση στη Ρόδο. 

Αναλυτικά το πρόγραμμα του Nick Galis International Tournament

Μπες ΕΔΩ και βρες όλα τα video της EuroLeague!

Παρασκευή 15 Σεπτεμβρίου
16:00 / Μακάμπι Τελ Αβίβ - Φενέρμπαχτσε (Action 24)

Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου 
17:00 / Παναθηναϊκός - Φενέρμπαχτσε (Action 24)

Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου
17:00 / Παναθηναϊκός - Μακάμπι (Action 24)